'Senden İhracatçı Olur' Projesi Çivril’de anlatıldı

EKONOMİ 07.11.2019 - 15:02, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

'Senden İhracatçı Olur' Projesi Çivril’de anlatıldı

Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) tarafından yürütülen 'Senden İhracatçı Olur' projesinin  bilgilendirme toplantısı Çivril’de gerçekleştirildi.   Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) tarafından yürütülen "Senden İhracatçı Olur" projesinin bilgilendirme toplantısı  gerçekleştirildi. Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) tarafından yürütülen ve yeni ihracatçılar kazanarak ilimizin ihracatının artırılmasını temel amaç olarak belirleyen proje kapsamındaki toplantı  7 Kasım 2019 tarihinde Çivril Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.      Proje ile Denizli'de henüz hiç ihracat yapmamış veya daha önce ihracat yapmış fakat süreklilik sağlayamamış olan firmalara ihracat konusunda farkındalık kazandırılması, ihracat girişimcilik ruhunun aşılanması hedefleniyor. (DENİB) tarafından yürütülen projede Denizli'de faaliyet gösteren firmaların ihracat yapabilmeleri için gerekli eğitimlerin verileceği ve firmalara ihracat süreçlerinde destek sağlanması planlanıyor.      Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural’ın ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya; Denizli İhracatçılar Birliği Başkanı Hüseyin Memişoğlu DENİB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Uzunoğlu ve Prof. Dr. Necip Atar katılım sağladı.  

Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) tarafından yürütülen 'Senden İhracatçı Olur' projesinin  bilgilendirme toplantısı Çivril’de gerçekleştirildi.

 

Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) tarafından yürütülen "Senden İhracatçı Olur" projesinin bilgilendirme toplantısı  gerçekleştirildi. Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) tarafından yürütülen ve yeni ihracatçılar kazanarak ilimizin ihracatının artırılmasını temel amaç olarak belirleyen proje kapsamındaki toplantı  7 Kasım 2019 tarihinde Çivril Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. 

 

 

Proje ile Denizli'de henüz hiç ihracat yapmamış veya daha önce ihracat yapmış fakat süreklilik sağlayamamış olan firmalara ihracat konusunda farkındalık kazandırılması, ihracat girişimcilik ruhunun aşılanması hedefleniyor. (DENİB) tarafından yürütülen projede Denizli'de faaliyet gösteren firmaların ihracat yapabilmeleri için gerekli eğitimlerin verileceği ve firmalara ihracat süreçlerinde destek sağlanması planlanıyor. 

 

 

Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural’ın ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya; Denizli İhracatçılar Birliği Başkanı Hüseyin Memişoğlu DENİB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Uzunoğlu ve Prof. Dr. Necip Atar katılım sağladı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.