Şeniz Doğan mazbatasını aldı

SİYASET 04.04.2019 - 17:06, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Şeniz Doğan mazbatasını aldı

CHP’den Millet İttifak adayı olarak seçimlere katılan ve Merkezefendi Belediye Başkanlığı’nı kazanan Şeniz Doğan, mazbatasını bugün aldı.   Şeniz Doğan, Denizli Adliye Sarayı'nda İl Seçim Kurulu'nda düzenlenen törende mazbatasını aldı.   Mazbata töreninde Şeniz Doğan ile birlikte,  CHP Milletvekili Kazım Arslan, CHP Denizli İl Başkanı Mahir Akbaba, CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Tolga Varlıker, İYİ Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Hakan Demirci, Millet İttifakı Merkezefendi Belediye Meclis üyeleri ve partililer yer aldı. Başkan Şeniz Doğan ile birlikte Millet İttifakı Belediye Meclis Üyeleri’de mazbatalarını teslim aldı.   Doğan, törenin ardından yaptığı açıklamada, seçim sürecinde kendisine destek veren herkese teşekkür ederek, seçimlerin kazasız belasız bitmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.        

CHP’den Millet İttifak adayı olarak seçimlere katılan ve Merkezefendi Belediye Başkanlığı’nı kazanan Şeniz Doğan, mazbatasını bugün aldı.

 

Şeniz Doğan, Denizli Adliye Sarayı'nda İl Seçim Kurulu'nda düzenlenen törende mazbatasını aldı.

 

Mazbata töreninde Şeniz Doğan ile birlikte,  CHP Milletvekili Kazım Arslan, CHP Denizli İl Başkanı Mahir Akbaba, CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Tolga Varlıker, İYİ Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Hakan Demirci, Millet İttifakı Merkezefendi Belediye Meclis üyeleri ve partililer yer aldı. Başkan Şeniz Doğan ile birlikte Millet İttifakı Belediye Meclis Üyeleri’de mazbatalarını teslim aldı.

 

Doğan, törenin ardından yaptığı açıklamada, seçim sürecinde kendisine destek veren herkese teşekkür ederek, seçimlerin kazasız belasız bitmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.