Serbest Güreşte Türkiye Şampiyonu Çivril'den

SPOR 23.12.2019 - 18:53, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Serbest Güreşte Türkiye Şampiyonu Çivril'den

Ankara'da düzenlenen Büyükler Serbest Güreş Türkiye şampiyonasında dereceye giren milli güreşçi ilçede coşkuyla karşılandı.   Denizli'nin Çivril ilçesinde milli güreşçi coşkuyla karşılandı. Ankara'da düzenlenen Büyükler Serbest Güreş Türkiye Şampiyonası'nda 92 kg'de Türkiye Şampiyonu olan milli güreşçi Süleyman Karadeniz'e Çivril Belediyesi önünde karşılama töreni düzenlendi. Törene  Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural, Çivril Belediyesi Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Burada konuşan Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural, "Milli güreşçimiz Süleyman Karadeniz kardeşimiz Türkiye Şampiyonasında  Çivril'imizi, Denizli'mizi en güzel şekilde temsil etmiş, başarısı bizleri gururlandırmıştır. Bu başarı da emeği geçen sporcularımızı ve antrenörlerimizi tebrik ediyorum. Bizlerde diğer sporcu kardeşlerimizin aynı başarıları göstermeleri için belediye olarak her zaman sporcularımızın yanındayız." şeklinde konuştu.     Ardından  Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural tarafından sporcuya plaket ve çiçek takdim edildi.  

Ankara'da düzenlenen Büyükler Serbest Güreş Türkiye şampiyonasında dereceye giren milli güreşçi ilçede coşkuyla karşılandı.

 

Denizli'nin Çivril ilçesinde milli güreşçi coşkuyla karşılandı. Ankara'da düzenlenen Büyükler Serbest Güreş Türkiye Şampiyonası'nda 92 kg'de Türkiye Şampiyonu olan milli güreşçi Süleyman Karadeniz'e Çivril Belediyesi önünde karşılama töreni düzenlendi. Törene  Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural, Çivril Belediyesi Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Burada konuşan Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural, "Milli güreşçimiz Süleyman Karadeniz kardeşimiz Türkiye Şampiyonasında  Çivril'imizi, Denizli'mizi en güzel şekilde temsil etmiş, başarısı bizleri gururlandırmıştır. Bu başarı da emeği geçen sporcularımızı ve antrenörlerimizi tebrik ediyorum. Bizlerde diğer sporcu kardeşlerimizin aynı başarıları göstermeleri için belediye olarak her zaman sporcularımızın yanındayız." şeklinde konuştu.

 

 

Ardından  Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural tarafından sporcuya plaket ve çiçek takdim edildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.