Serinhisar Belediye Başkanı Gemi, istifasını geri aldı

SİYASET 17.11.2019 - 19:52, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Serinhisar Belediye Başkanı Gemi, istifasını geri aldı

Bugün sabah saatlerinde Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP)  istifa ettiğine dair açıklamalarda bulunan Serinhisar Belediye Başkanı Hüseyin Gemi akşam saatlerinde, "Partilileri arasındaki saygıyı sevgiyi vefa duyguları konusundaki hassasiyetinin ilçe yönetimi tarafından dikkate alınması" konusunda mesajının alındığını ifade ederek istifasını geri aldığını açıkladı.     Sabah saatlerinde gördüğü lüzum üzerine CHP'den istifa ettiğini açıklayan Serinhisar Belediye Başkanı Hüseyin Gemi, akşam saatlerinde de bir açıklama daha yaparak istifasın geri aldığına dair açıklama yaptı. Gemi'nin açıklaması şu şekilde; "35 yıldır mensubu olduğum Cumhuriyet Halk Partisi saflarında gerek ilçe başkanı gerekse belediye başkanı olarak Serinhisar halkına hizmet ettim. 17.112019 tarihinde partililerimiz arasındaki saygıyı sevgiyi vefa duyguları konusundaki hassasiyetimin ilçe yönetimimiz tarafından dikkate alınması amacıyla partimden istifa ettiğimi bildirdim. Mesajımın alındığını görmüş olduğum için 18.11.2019 Cumhuriyet Halk Partisi'nin bir Belediye Başkanı olarak görevimin başındayım."     İşte Başkan Gemi'nin istifasını geri aldığına dair açıklaması:    

Bugün sabah saatlerinde Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP)  istifa ettiğine dair açıklamalarda bulunan Serinhisar Belediye Başkanı Hüseyin Gemi akşam saatlerinde, "Partilileri arasındaki saygıyı sevgiyi vefa duyguları konusundaki hassasiyetinin ilçe yönetimi tarafından dikkate alınması" konusunda mesajının alındığını ifade ederek istifasını geri aldığını açıkladı.

 

 

Sabah saatlerinde gördüğü lüzum üzerine CHP'den istifa ettiğini açıklayan Serinhisar Belediye Başkanı Hüseyin Gemi, akşam saatlerinde de bir açıklama daha yaparak istifasın geri aldığına dair açıklama yaptı. Gemi'nin açıklaması şu şekilde; "35 yıldır mensubu olduğum Cumhuriyet Halk Partisi saflarında gerek ilçe başkanı gerekse belediye başkanı olarak Serinhisar halkına hizmet ettim. 17.112019 tarihinde partililerimiz arasındaki saygıyı sevgiyi vefa duyguları konusundaki hassasiyetimin ilçe yönetimimiz tarafından dikkate alınması amacıyla partimden istifa ettiğimi bildirdim. Mesajımın alındığını görmüş olduğum için 18.11.2019 Cumhuriyet Halk Partisi'nin bir Belediye Başkanı olarak görevimin başındayım."  

 

İşte Başkan Gemi'nin istifasını geri aldığına dair açıklaması:

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.