Serinhisar’da Siyer-İ Nebi Yarışmasında Dereceye Giren Öğrenciler Ödüllendirildi

EĞİTİM 12.07.2019 - 14:50, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Serinhisar’da Siyer-İ Nebi Yarışmasında Dereceye Giren Öğrenciler Ödüllendirildi

Anadolu Gençlik Derneği’nin (AGD) organize ettiği Ortaokul düzeyi ‘Gençler Kutlu Peygamberin İzinde Siyer-i Nebi Yarışması’nda Serinhisar ilçesinde dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.    Serinhisar’da dereceye giren ilk üç öğrenciye ödülleri Müftü vekili Özgür Aslan ve AGD Serinhisar ilçe Temsilcisi Abdullah Tarım tarafından verildi. Yarışmada başarılı olan öğrencileri tebrik eden Müftü vekili Özgür Aslan, “Peygamber Efendimizin bütün insanlık için örnek olduğunu anlatarak onun hayatını hayatımıza tatbik etmeli onun gibi yaşamalıyız. Bu yarışmada emeği geçen dernek temsilcisi kardeşlerimize teşekkür ederim” dedi.   Serinhisar AGD Temsilcisi Abdullah Tarım ise , “Amacımız Peygamber efendimizin hayatını hayatına tatbik edecek gençler yetiştirmektir. Onun mücadelesini, İslam'ı insanlara nasıl aktardığını gençlere aktarmaktır. Rabbim bu gençleri vatanını, milletini seven, inancına sahip çıkan bir nesil olarak yetiştirmeyi nasip etsin. Hayatta en güzel şey, Allah ve Resulü’nü bilmek ve Müslüman’ca düşünüp Müslüman’ca yaşamaktır. Siyer-i Nebi Yarışmamızda dereceye giren ve bu yarışmamıza katılan bütün gençlerimizi tebrik ediyoruz. Sevgili Peygamberimiz(sav)’in izinde bir ömür niyaz ediyoruz” diye konuştu.     Serinhisar ilçesinde derece yapan öğrenciler ve okulları;   1. ATATÜRK ORTAOKULU: RAMAZAN EFE YILMAZ 2. ATATÜRK ORTAOKULU: EMİNE KARAKILIÇ 3. ATATÜRK ORTAOKULU: İCLAL DEMİRCİ    

Anadolu Gençlik Derneği’nin (AGD) organize ettiği Ortaokul düzeyi ‘Gençler Kutlu Peygamberin İzinde Siyer-i Nebi Yarışması’nda Serinhisar ilçesinde dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.

 

 Serinhisar’da dereceye giren ilk üç öğrenciye ödülleri Müftü vekili Özgür Aslan ve AGD Serinhisar ilçe Temsilcisi Abdullah Tarım tarafından verildi. Yarışmada başarılı olan öğrencileri tebrik eden Müftü vekili Özgür Aslan, “Peygamber Efendimizin bütün insanlık için örnek olduğunu anlatarak onun hayatını hayatımıza tatbik etmeli onun gibi yaşamalıyız. Bu yarışmada emeği geçen dernek temsilcisi kardeşlerimize teşekkür ederim” dedi.

 

Serinhisar AGD Temsilcisi Abdullah Tarım ise , “Amacımız Peygamber efendimizin hayatını hayatına tatbik edecek gençler yetiştirmektir. Onun mücadelesini, İslam'ı insanlara nasıl aktardığını gençlere aktarmaktır. Rabbim bu gençleri vatanını, milletini seven, inancına sahip çıkan bir nesil olarak yetiştirmeyi nasip etsin. Hayatta en güzel şey, Allah ve Resulü’nü bilmek ve Müslüman’ca düşünüp Müslüman’ca yaşamaktır. Siyer-i Nebi Yarışmamızda dereceye giren ve bu yarışmamıza katılan bütün gençlerimizi tebrik ediyoruz. Sevgili Peygamberimiz(sav)’in izinde bir ömür niyaz ediyoruz” diye konuştu.

 

 

Serinhisar ilçesinde derece yapan öğrenciler ve okulları;

 

1. ATATÜRK ORTAOKULU: RAMAZAN EFE YILMAZ

2. ATATÜRK ORTAOKULU: EMİNE KARAKILIÇ

3. ATATÜRK ORTAOKULU: İCLAL DEMİRCİ

 


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.