Servergazi Devlet Hastanesi Acil Servisi yenilendi...

SAĞLIK 17.11.2018 - 12:04, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Servergazi Devlet Hastanesi Acil Servisi yenilendi...

Denizli Valisi Hasan Karahan, Servergazi Devlet Hastanesi bünyesindeki yenilenen Acil Servis Bölümünde incelemelerde bulunarak, İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Berna Öztürk’ten bilgi aldı.   Denizli Valisi Hasan Karahan Servergazi Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek tadilattan geçirilen ve yenilenen Acil Servis’te incelemelerde bulundu.       Ziyareti sırasında Karahan’a Sağlık Müdürü Uz. Dr. Berna Öztürk, Hizmet Başkanları ve Servergazi Devlet Hastanesi yönetimi eşlik etti.     Hastanede verilen hizmetler ve Acil Servis’te yapılan düzenlemeler ile ilgili SağlıkMüdürü Uz. Dr. Berna Öztürk’ten bilgi alan Denizli Valisi Hasan Karahan sağlık çalışanlarıyla ve hastalarla sohbet ederek Acil Servis’in hayırlı olmasını diledi.

Denizli Valisi Hasan Karahan, Servergazi Devlet Hastanesi bünyesindeki yenilenen Acil Servis Bölümünde incelemelerde bulunarak, İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Berna Öztürk’ten bilgi aldı.

 

Denizli Valisi Hasan Karahan Servergazi Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek tadilattan geçirilen ve yenilenen Acil Servis’te incelemelerde bulundu.

 

 

 

Ziyareti sırasında Karahan’a Sağlık Müdürü Uz. Dr. Berna Öztürk, Hizmet Başkanları ve Servergazi Devlet Hastanesi yönetimi eşlik etti.

 

 

Hastanede verilen hizmetler ve Acil Servis’te yapılan düzenlemeler ile ilgili SağlıkMüdürü Uz. Dr. Berna Öztürk’ten bilgi alan Denizli Valisi Hasan Karahan sağlık çalışanlarıyla ve hastalarla sohbet ederek Acil Servis’in hayırlı olmasını diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.