Servis Minibüsü ile Beton Mikseri Çarpıştı

01.06.2016 - 16:44, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:49
 

Servis Minibüsü ile Beton Mikseri Çarpıştı

Denizli Merkezefendi İlçesi’nde beton mikseri ve işçi servisinin karıştığı kaza meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, bugün öğleden sonra Merkezefendi İlçesi, Yeni Şafak Mahallesi 1046 sokakta özel bir firmaya ait beton mikseri ile işçi servisi kaza yaptı. Meydana gelen kazada, işçi servisinde bulunan 5 kişi yaralandı. Kazaya ilk önce çevredekiler müdahale etti. Sağlık ekiplerine haber verilmesi üzerine olay yerine gelen 112 Sağlık ekipleri yaralılara olay yerinde müdahale etti. Her iki araçtada maddi hasar meydana geldi. Kaza sonrası mikser içerisinde bulunan betonun donmaması için başka bir araca aktarıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Denizli Merkezefendi İlçesi’nde beton mikseri ve işçi servisinin karıştığı kaza meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, bugün öğleden sonra Merkezefendi İlçesi, Yeni Şafak Mahallesi 1046 sokakta özel bir firmaya ait beton mikseri ile işçi servisi kaza yaptı. Meydana gelen kazada, işçi servisinde bulunan 5 kişi yaralandı. Kazaya ilk önce çevredekiler müdahale etti. Sağlık ekiplerine haber verilmesi üzerine olay yerine gelen 112 Sağlık ekipleri yaralılara olay yerinde müdahale etti. Her iki araçtada maddi hasar meydana geldi. Kaza sonrası mikser içerisinde bulunan betonun donmaması için başka bir araca aktarıldı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.