Sevgi Eli Yardımlarını Sürdürüyor

DENİZLİ 23.08.2019 - 09:35, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Sevgi Eli Yardımlarını Sürdürüyor

Çivril Sevgi Eli ihtiyaç sahiplerine 5 mahallede tekerlikli sandalye ve hasta yatağı yardımında bulundu.   Sevgi Eli ekipleri hayırsever vatandaşların katkılarıyla  ihtiyaç sahiplerine yardımlarını aralıksız sürdürüyor. Yardımlar kapsamında Çatlar, Işıklı, Çıtak, Çarşı, İmrallı mahallelerindeki ihtiyaç sahiplerine hasta yatağı ve tekerlekli sandalye yardımında bulundu.   Konuyla ilgili konuşan Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural, "İhtiyaç sahiplerine tekerlekli sandalye ve hasta yatağı yardımı gerçekleştirdik. Bir nebze de olsa ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın dertlerine derman olabiliyorsak ne mutlu bizlere. Bizleri yardımlaşma ve dayanışma güçlü kılıyor, ayakta tutuyor. Hayırsever vatandaşlarımızın da katkılarıyla hizmetlerimizi aralıksız sürdürmeye ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza el uzatmaya devam edeceğiz." şeklinde konuştu.

Çivril Sevgi Eli ihtiyaç sahiplerine 5 mahallede tekerlikli sandalye ve hasta yatağı yardımında bulundu.

 

Sevgi Eli ekipleri hayırsever vatandaşların katkılarıyla  ihtiyaç sahiplerine yardımlarını aralıksız sürdürüyor. Yardımlar kapsamında Çatlar, Işıklı, Çıtak, Çarşı, İmrallı mahallelerindeki ihtiyaç sahiplerine hasta yatağı ve tekerlekli sandalye yardımında bulundu.

 

Konuyla ilgili konuşan Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural, "İhtiyaç sahiplerine tekerlekli sandalye ve hasta yatağı yardımı gerçekleştirdik. Bir nebze de olsa ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın dertlerine derman olabiliyorsak ne mutlu bizlere. Bizleri yardımlaşma ve dayanışma güçlü kılıyor, ayakta tutuyor. Hayırsever vatandaşlarımızın da katkılarıyla hizmetlerimizi aralıksız sürdürmeye ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza el uzatmaya devam edeceğiz." şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.