Sevgililer Gününe Özel Kampanya yapınca "YOK" sattı

DENİZLİ 16.02.2020 - 13:09, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Sevgililer Gününe Özel Kampanya yapınca "YOK" sattı

Tüm dünyada kutlanan ‘14 Şubat Sevgililer Günü’ Denizli’nin Çameli İlçesi’nde ilginç bir hal aldı. İlçeye bağlı Yeni Mahalle’de manavlık yapan İsa Güngör; “Karnabahar da bir çiçektir” diyerek karnabaharda ‘14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel indirim yaptı.   Tüm dünyada ‘14 Şubat Sevgililer Günü’ için pek çok esnaf ürünlerinde indirim yarışına girdi. Denizli’nin Çameli İlçesi’ne bağlı Yeni Mahalle’de manavlık yapan İsa Güngör’ün 2019 yılındaki kampanyası devam ediyor.     KARNABAHAR DA BİR ÇİÇEKTİR   Manav Güngör; “Karnabahar da bir çiçektir” diyerek karnabaharda ‘14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel indirim yaptı. Bu kampanya, görenleri hem şaşırttı hem de yüzlerini güldürdü. Bazı müşteriler de kampanyaya destek vererek karnabahar satın aldı. Karnabahar satın alanlar, sevgililerini mutlu etti mi bilinmez ama Çameliler, bu kampanyaya yoğun ilgi gösterdi. Konuya ilişkin açıklama yapan Manav İsa Güngör, “Sevgililer Günü’nde özellikle çiçek satışları ön planda oluyor. Çiçekçilerde satılanlar çiçekse; karnabahar da bir çiçektir. Bizde böyle bir özel kampanyayı gecen sene başlattık bu senede devam ettiriyoruz" dedi.     ÖZEL PAKET YAPARAK HEDİYEMİ VERECEĞİM”   Manava gelen 23 yaşındaki Lütfullah Yılmaz; “Az önce çiçekçiden geldim. Bir buket çiçek 80 Lira’ymış. Arkadaşıma bir sürpriz yaparak 3 adet karnabahar aldım. Bu çiçeğin kızartması olur, yemeği olur, bazı yörelerde çeşitli yemek türleri oluyor. Benim de cebimde 15 Lira param vardı. Paramın hepsini vererek aldım. Özel paket yaparak hediyemi vereceğim. Hediyeyi verdiğim esnada neler yaşayacağım ben de merak ediyorum. Ya bana sevgi dolu sözcükler söyleyecek ya da kafama bir şeyler atacak görüp bakacağız” diye konuştu.  

Tüm dünyada kutlanan ‘14 Şubat Sevgililer Günü’ Denizli’nin Çameli İlçesi’nde ilginç bir hal aldı. İlçeye bağlı Yeni Mahalle’de manavlık yapan İsa Güngör; “Karnabahar da bir çiçektir” diyerek karnabaharda ‘14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel indirim yaptı.

 

Tüm dünyada ‘14 Şubat Sevgililer Günü’ için pek çok esnaf ürünlerinde indirim yarışına girdi. Denizli’nin Çameli İlçesi’ne bağlı Yeni Mahalle’de manavlık yapan İsa Güngör’ün 2019 yılındaki kampanyası devam ediyor.

 

 

KARNABAHAR DA BİR ÇİÇEKTİR

 

Manav Güngör; “Karnabahar da bir çiçektir” diyerek karnabaharda ‘14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel indirim yaptı. Bu kampanya, görenleri hem şaşırttı hem de yüzlerini güldürdü. Bazı müşteriler de kampanyaya destek vererek karnabahar satın aldı. Karnabahar satın alanlar, sevgililerini mutlu etti mi bilinmez ama Çameliler, bu kampanyaya yoğun ilgi gösterdi. Konuya ilişkin açıklama yapan Manav İsa Güngör, “Sevgililer Günü’nde özellikle çiçek satışları ön planda oluyor. Çiçekçilerde satılanlar çiçekse; karnabahar da bir çiçektir. Bizde böyle bir özel kampanyayı gecen sene başlattık bu senede devam ettiriyoruz" dedi.

 

 

ÖZEL PAKET YAPARAK HEDİYEMİ VERECEĞİM”

 

Manava gelen 23 yaşındaki Lütfullah Yılmaz; “Az önce çiçekçiden geldim. Bir buket çiçek 80 Lira’ymış. Arkadaşıma bir sürpriz yaparak 3 adet karnabahar aldım. Bu çiçeğin kızartması olur, yemeği olur, bazı yörelerde çeşitli yemek türleri oluyor. Benim de cebimde 15 Lira param vardı. Paramın hepsini vererek aldım. Özel paket yaparak hediyemi vereceğim. Hediyeyi verdiğim esnada neler yaşayacağım ben de merak ediyorum. Ya bana sevgi dolu sözcükler söyleyecek ya da kafama bir şeyler atacak görüp bakacağız” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.