Şiirin öteki yüzü fotoğraflarla buluşacak

SANAT 13.11.2018 - 15:04, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Şiirin öteki yüzü fotoğraflarla buluşacak

Denizli’de Umut Termal Otel Yönetim Kurulu Başkan Ahmet Özer Başoğlan, ilk fotoğraf sergisi ‘Şiirin Öteki Yüzü’ nü 16 Kasım saat 16.30’da Forum Çamlık AVM’de açılacak. Sergide Merkez Valisi İsa Küçük’ün şiirlerinden esinlenerek çekilen 30 fotoğrafın sanatseverlerin beğenisine sunulacak sergi 22 Kasım tarihine kadar açık kalacak.   Merkez Valisi İsa Küçük’le Marmaris Kaykamıyken tanıştıklarını 2017 yılında kendi yazdığı ‘Başka Şeylerin Şiirleri’ kitabını kendisine hediye etmesiyle şiir ve fotoğrafın birlikte olacağı bir sergi açmak istediğini anlatan Başoğlan, “Merkez Valimiz İsa Küçük’ün şiirlerini okuyunca çok etkilendim. Fotoğraf çekmeyi de çok seviyorum. Ortaokul yıllarından bu yana fotoğraf çekiyorum. Çektiğim fotoğraflarla şiirlerin buluşmasını sağlayacak bir serginin hazırlanması gerektiğini düşündüm. Yaklaşık 4 aylık bir çalışmanın ardından şiir kitabında yazan 30 esere uygun 30 kare fotoğraf çektim. Açılacak ilk sergimde bu şiirlerle birlikte çektiğim fotoğraf kareleri de birlikte sergilenecek. Şiirin öteki yüzü fotoğraf bir yanı ile fotoğraf bir yanı ile şiir sergisidir. Sanatın farklı yansımalarını bir sergide buluşturma ve bir duyguda harmanlama çabasıdır. Her iki sanat ve sanatçı ayrı ayrı değerler olmakla birlikte, birlikteliğin uyumu içerisinde yeni bir eser meydana getirmiştir. Bu eser tam olarak bu sergide vücut bulmaktadır. Yoğun ziyaretçi beklediğimiz sergi Form Çamlık AVM’de bir hafta boyunca açık kalacak. Ücretsiz sergimize tüm sanatseverleri bekliyoruz” dedi.

Denizli’de Umut Termal Otel Yönetim Kurulu Başkan Ahmet Özer Başoğlan, ilk fotoğraf sergisi ‘Şiirin Öteki Yüzü’ nü 16 Kasım saat 16.30’da Forum Çamlık AVM’de açılacak. Sergide Merkez Valisi İsa Küçük’ün şiirlerinden esinlenerek çekilen 30 fotoğrafın sanatseverlerin beğenisine sunulacak sergi 22 Kasım tarihine kadar açık kalacak.

 

Merkez Valisi İsa Küçük’le Marmaris Kaykamıyken tanıştıklarını 2017 yılında kendi yazdığı ‘Başka Şeylerin Şiirleri’ kitabını kendisine hediye etmesiyle şiir ve fotoğrafın birlikte olacağı bir sergi açmak istediğini anlatan Başoğlan, “Merkez Valimiz İsa Küçük’ün şiirlerini okuyunca çok etkilendim. Fotoğraf çekmeyi de çok seviyorum. Ortaokul yıllarından bu yana fotoğraf çekiyorum. Çektiğim fotoğraflarla şiirlerin buluşmasını sağlayacak bir serginin hazırlanması gerektiğini düşündüm. Yaklaşık 4 aylık bir çalışmanın ardından şiir kitabında yazan 30 esere uygun 30 kare fotoğraf çektim. Açılacak ilk sergimde bu şiirlerle birlikte çektiğim fotoğraf kareleri de birlikte sergilenecek. Şiirin öteki yüzü fotoğraf bir yanı ile fotoğraf bir yanı ile şiir sergisidir. Sanatın farklı yansımalarını bir sergide buluşturma ve bir duyguda harmanlama çabasıdır. Her iki sanat ve sanatçı ayrı ayrı değerler olmakla birlikte, birlikteliğin uyumu içerisinde yeni bir eser meydana getirmiştir. Bu eser tam olarak bu sergide vücut bulmaktadır. Yoğun ziyaretçi beklediğimiz sergi Form Çamlık AVM’de bir hafta boyunca açık kalacak. Ücretsiz sergimize tüm sanatseverleri bekliyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.