Sınav Merkezleri Yayınlandı

EĞİTİM 15.12.2017 - 10:25, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Sınav Merkezleri Yayınlandı

Gençlerle Peygamber Efendimizi (s.a.v) buluşturan Anadolu Gençlik Derneği (AGD), Türkiye genelinde ve Denizli’de düzenleyeceği Siyer-i Nebi Yarışması ile büyük bir programa imza atacak. Cumartesi günü düzenlenecek anlamlı yarışmaya sadece Denizli’den ortaokul ve lise düzeyinde beş binin üzerinde Peygamber sevdalısı öğrenci katılacak.   BEŞ BİNİN ÜZERİNDE BAŞVURU   Anadolu Gençlik Derneği’nin (AGD) geleneksel hale getirdiği ve ülke çapında düzenlenen Siyer-i Nebi Yarışması için Denizli’den ortaokul ve Lise düzeyinde beş binin üzerinde öğrenci başvuruda bulundu. Denizli genelinde 25 merkezde sınavın yapılacağı belirtilerek, sınav merkezleri denizli agd.com sitelerinde ve sosyal medya sayfalarında yayınlandı.   16 Aralık Cumartesi günü saat 11.00’de yapılacak olan yarışma ile ilgili bilgi veren Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şubesi İmam Hatip Komisyonu Başkanı Ömer Faruk Çağrıcı, “İmam Hatipler, Ortaokullar ve Liseler  komisyonu olarak  bu yıl yaklaşık Denizli’miz genelinde beş binin üzerinde öğrencimiz bu yarışmaya başvurmuştur. Ortaokulları ve liseleri ağacın kökü olarak görüyor, yarına yön verecek gençlerin buradan yetişeceğine inanıyoruz” dedi.   AMACIMIZ GENÇLERE PEYGAMBER EFENDİMİZ’İN HAYATINI ANLATMAK Düzenledikleri yarışmanın amacına değinen Çağrıcı, şunları kaydetti: “Siyer-i Nebi sınavıyla en önemli amacımız bir gencimize daha Peygamberimizin hayatını ulaştırmaktır. O’nun hayatını öğrenerek herkesin kazanacağı bu yarışmaya ve yıl boyunca devam eden etkinliklerimize tüm ortaokul ve lise öğrencilerimizi davet ediyoruz. Siyer-i Nebi yarışmasının dışında ara dönem kış etkinlikleri, Çanakkale Şehitleri anısına ağaç dikimleri, yaz döneminde yaz etkinlikleri ve yıl boyunca devam eden okuma gruplarımız sayesinde ortaokul ve lise öğrencileriyle bir araya geliyoruz.” dedi          

Gençlerle Peygamber Efendimizi (s.a.v) buluşturan Anadolu Gençlik Derneği (AGD), Türkiye genelinde ve Denizli’de düzenleyeceği Siyer-i Nebi Yarışması ile büyük bir programa imza atacak. Cumartesi günü düzenlenecek anlamlı yarışmaya sadece Denizli’den ortaokul ve lise düzeyinde beş binin üzerinde Peygamber sevdalısı öğrenci katılacak.

 


BEŞ BİNİN ÜZERİNDE BAŞVURU

 

Anadolu Gençlik Derneği’nin (AGD) geleneksel hale getirdiği ve ülke çapında düzenlenen Siyer-i Nebi Yarışması için Denizli’den ortaokul ve Lise düzeyinde beş binin üzerinde öğrenci başvuruda bulundu. Denizli genelinde 25 merkezde sınavın yapılacağı belirtilerek, sınav merkezleri denizli agd.com sitelerinde ve sosyal medya sayfalarında yayınlandı.

 

16 Aralık Cumartesi günü saat 11.00’de yapılacak olan yarışma ile ilgili bilgi veren Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şubesi İmam Hatip Komisyonu Başkanı Ömer Faruk Çağrıcı, “İmam Hatipler, Ortaokullar ve Liseler  komisyonu olarak  bu yıl yaklaşık Denizli’miz genelinde beş binin üzerinde öğrencimiz bu yarışmaya başvurmuştur. Ortaokulları ve liseleri ağacın kökü olarak görüyor, yarına yön verecek gençlerin buradan yetişeceğine inanıyoruz” dedi.

 

AMACIMIZ GENÇLERE PEYGAMBER EFENDİMİZ’İN HAYATINI ANLATMAK


Düzenledikleri yarışmanın amacına değinen Çağrıcı, şunları kaydetti: “Siyer-i Nebi sınavıyla en önemli amacımız bir gencimize daha Peygamberimizin hayatını ulaştırmaktır. O’nun hayatını öğrenerek herkesin kazanacağı bu yarışmaya ve yıl boyunca devam eden etkinliklerimize tüm ortaokul ve lise öğrencilerimizi davet ediyoruz. Siyer-i Nebi yarışmasının dışında ara dönem kış etkinlikleri, Çanakkale Şehitleri anısına ağaç dikimleri, yaz döneminde yaz etkinlikleri ve yıl boyunca devam eden okuma gruplarımız sayesinde ortaokul ve lise öğrencileriyle bir araya geliyoruz.” dedi

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.