Sınava Girmeden Üniversiteye Gittiler

EĞİTİM 06.03.2020 - 16:37, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Sınava Girmeden Üniversiteye Gittiler

Denizli Barbaros Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, üniversite sınavlarına bir kaç yıl kala PAÜ Fakülteleri derslerine ve tesislerine götürülerek özendiriliyor.   Denizli Milli Eğitim İl Müdürlüğü'nün 2023 Vizyonu hedefleri doğrultusunda proje ve çalışmalarını yürüten Denizli Merkezefendi İlçesi'nde bulunan Barbaros Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, yüksek öğretim kurumlarıyla işbirliği kapsamında Pamukkale Üniversitesi'ne gezi düzenledi. Öğrenciler İlahiyat Fakültesini , Sağlık Bilimleri Fakültesini, Eğitim Bilimleri Fakültesini ve Yabancı Diller Yüksekokulunu ziyaret etti. Ziyaretle ilgili bilgiler veren okul müdürü Ahmet Kırgıl, "Öğrencilerimiz İlahiyat Fakültesini ziyaret ederek derse girme imkanı da buldular. Daha sonra okulumuz dil sınıfı öğrencileri Yabancı Diller Yüksekokuluna geçtiler. Burada da Okulumuz İngilizce öğretmeni Mehmet Günay’la derse girdiler. Daha sonrasında Eğitim Fakültesi'ne geçen öğrencilerimizi Dekan Prof. Dr. Bilge Can karşıladı. Öğrencilerimiz burada eğitim fakültesindeki eğitim hakkında bilgi aldılar. Buradan Sağlık bilimleri Yüksekokuluna geçen öğrenciler burada da derse girme fırsatı buldular. Gezide 10 ve 11. Sınıf öğrencilerimiz üniversite eğitim ortamı hakkında bilgi edindiler" dedi.        

Denizli Barbaros Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, üniversite sınavlarına bir kaç yıl kala PAÜ Fakülteleri derslerine ve tesislerine götürülerek özendiriliyor.

 

Denizli Milli Eğitim İl Müdürlüğü'nün 2023 Vizyonu hedefleri doğrultusunda proje ve çalışmalarını yürüten Denizli Merkezefendi İlçesi'nde bulunan Barbaros Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, yüksek öğretim kurumlarıyla işbirliği kapsamında Pamukkale Üniversitesi'ne gezi düzenledi. Öğrenciler İlahiyat Fakültesini , Sağlık Bilimleri Fakültesini, Eğitim Bilimleri Fakültesini ve Yabancı Diller Yüksekokulunu ziyaret etti. Ziyaretle ilgili bilgiler veren okul müdürü Ahmet Kırgıl, "Öğrencilerimiz İlahiyat Fakültesini ziyaret ederek derse girme imkanı da buldular. Daha sonra okulumuz dil sınıfı öğrencileri Yabancı Diller Yüksekokuluna geçtiler. Burada da Okulumuz İngilizce öğretmeni Mehmet Günay’la derse girdiler. Daha sonrasında Eğitim Fakültesi'ne geçen öğrencilerimizi Dekan Prof. Dr. Bilge Can karşıladı. Öğrencilerimiz burada eğitim fakültesindeki eğitim hakkında bilgi aldılar. Buradan Sağlık bilimleri Yüksekokuluna geçen öğrenciler burada da derse girme fırsatı buldular. Gezide 10 ve 11. Sınıf öğrencilerimiz üniversite eğitim ortamı hakkında bilgi edindiler" dedi.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.