Sokağa çıkma yasağı olan eski muhtardan yeni icat

YAŞAM 09.04.2020 - 16:47, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Sokağa çıkma yasağı olan eski muhtardan yeni icat

Denizli’nin Çameli İlçesi’nde koronavirüs tedbirleri kapsamında 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağına uyan eski muhtar kendisine ağaç dalından yeni icat yaptı.   Koronavirüs kapsamında “Evde kal” çağrılarına uyan vatandaşlar evlerinde bir birinden ilginç icatların yanında çeşitli olaylara imza atıyor. Bunlardan biriside Çameli İlçesi Kolak Mahallesi’nde ikamet eden daha önce 20 yıl muhtarlık yapmış olan ve 65 yaş gereği sokağa çıkma yasağı kapsamında olan Ramazan Uysal oldu.   Evinin bahçesinde kendisinin ağaç dalından yaptığı ağızlık ile pipo icat eden Uysal, yeşil çimlerin üzerinde keyif yaptı. Uysal’ın yaklaşık 35 santimetre ağaç dalından yaptığı ağızlığı görenler ise tebessüm etti.      

Denizli’nin Çameli İlçesi’nde koronavirüs tedbirleri kapsamında 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağına uyan eski muhtar kendisine ağaç dalından yeni icat yaptı.

 

Koronavirüs kapsamında “Evde kal” çağrılarına uyan vatandaşlar evlerinde bir birinden ilginç icatların yanında çeşitli olaylara imza atıyor. Bunlardan biriside Çameli İlçesi Kolak Mahallesi’nde ikamet eden daha önce 20 yıl muhtarlık yapmış olan ve 65 yaş gereği sokağa çıkma yasağı kapsamında olan Ramazan Uysal oldu.

 

Evinin bahçesinde kendisinin ağaç dalından yaptığı ağızlık ile pipo icat eden Uysal, yeşil çimlerin üzerinde keyif yaptı. Uysal’ın yaklaşık 35 santimetre ağaç dalından yaptığı ağızlığı görenler ise tebessüm etti.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.