Son Dakika Dolar Kuru bugün ne kadar, kaç TL oldu? Alış ve satış fiyatları

EKONOMİ 08.05.2019 - 17:54, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Son Dakika Dolar Kuru bugün ne kadar, kaç TL oldu? Alış ve satış fiyatları

Ekonomide en çok sorgulanan konuların başında hiç şüphesiz, döviz fiyatları kapsamında dolar ve euro'ya ilişkin son dakika hareketlilikleri geliyor. Öyle ki, hafta başından itibaren kurlarda yukarı yönlü dalgalanmalar 'Dolar bugün ne kadar ve kaç TL?' sorusu ile bireyler tarafından yoğun bir şekilde sorgulanıyor. Peki, 8 Mayıs 2019 bugün dolar fiyatları ne kadar? İşte, güncel döviz kuru alış ve satış fiyatları...     Hafta başında ABD Başkanı Donald Trump'ın beklenmedik çıkışı, piyasalarda dolar fiyatları üzerinde etkisini göstermişti. Öyle ki, 90 gündür süren ticaret savaşındaki ateşkesi yeni ek gümrük vergileriyle bozan Trump sonrası Asya piyasaları gerilerken dolar kuru dün akşam 6.10 dolaylarında kapatmıştı. Trump'ın yaptığı açıklamaların hafta boyunca dolar fiyatları üzerinde etkisini göstermesi bekleniyor. Öte yandan, piyasalar Ülke'de yenilecek seçimlere yönelik kararı yakından takip ediyordu.   UZMAN YORUMLARI İLE EURO VE DOLAR KURU BUGÜN NE KADAR? 8 MAYIS 2019 Yatırım başta olmak üzere çeşitli amaçlarla döviz kuru fiyatları hakkında bilgi sahibi olmak isteyen yurttaşlar, 'Dolar kuru bugün ne kadar?' sorusu ile sorgulamalarını yapıyor. Bu bağlamda, euro ve dolar alış-satış fiyatı oldukça yakından takip ediliyor. Haberimizin detaylarından, 8 Mayıs 2019 Çarşamba gününe ilişkin güncel döviz fiyatlarını öğrenebilirsiniz. İşte son durum;     EURO VE DOLAR ALIŞ-SATIŞ FİYATI 8 Mayıs 2019 Çarşamba gününe ilişkin veriler 17.50 itibari ile şu şekilde; DOLAR Alış: 6,1845 Satış: 6,1868 EURO Alış: 6,9326 Satış: 6,9356

Ekonomide en çok sorgulanan konuların başında hiç şüphesiz, döviz fiyatları kapsamında dolar ve euro'ya ilişkin son dakika hareketlilikleri geliyor. Öyle ki, hafta başından itibaren kurlarda yukarı yönlü dalgalanmalar 'Dolar bugün ne kadar ve kaç TL?' sorusu ile bireyler tarafından yoğun bir şekilde sorgulanıyor. Peki, 8 Mayıs 2019 bugün dolar fiyatları ne kadar? İşte, güncel döviz kuru alış ve satış fiyatları...

 

 

Hafta başında ABD Başkanı Donald Trump'ın beklenmedik çıkışı, piyasalarda dolar fiyatları üzerinde etkisini göstermişti. Öyle ki, 90 gündür süren ticaret savaşındaki ateşkesi yeni ek gümrük vergileriyle bozan Trump sonrası Asya piyasaları gerilerken dolar kuru dün akşam 6.10 dolaylarında kapatmıştı. Trump'ın yaptığı açıklamaların hafta boyunca dolar fiyatları üzerinde etkisini göstermesi bekleniyor. Öte yandan, piyasalar Ülke'de yenilecek seçimlere yönelik kararı yakından takip ediyordu.

 

UZMAN YORUMLARI İLE EURO VE DOLAR KURU BUGÜN NE KADAR? 8 MAYIS 2019

Yatırım başta olmak üzere çeşitli amaçlarla döviz kuru fiyatları hakkında bilgi sahibi olmak isteyen yurttaşlar, 'Dolar kuru bugün ne kadar?' sorusu ile sorgulamalarını yapıyor. Bu bağlamda, euro ve dolar alış-satış fiyatı oldukça yakından takip ediliyor. Haberimizin detaylarından, 8 Mayıs 2019 Çarşamba gününe ilişkin güncel döviz fiyatlarını öğrenebilirsiniz.

İşte son durum;

 

 

EURO VE DOLAR ALIŞ-SATIŞ FİYATI

8 Mayıs 2019 Çarşamba gününe ilişkin veriler 17.50 itibari ile şu şekilde;

DOLAR
Alış: 6,1845
Satış: 6,1868

EURO
Alış: 6,9326
Satış: 6,9356

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.