Son Ekonomi Bakanı Zeybekçi coşkuyla karşılandı

EKONOMİ 12.07.2018 - 12:25, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Son Ekonomi Bakanı Zeybekçi coşkuyla karşılandı

Yeni Cumhurbaşkanlığı sisteminde kabinede yer almayan eski Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi memleketinde kalabalık grup tarafından karşılandı. Honaz ilçesinde coşkuyla karşılanan Zeybekçi’yİ kalabalık grup, “Dik dur eğilme Honaz seninle” sloganını atarak sevgiyle karşıladı.   Yeni Cumhurbaşkanlığı sistemi kabinesinde yer almayan Denizlili eski Ekonomi Bakanı Zeybekçi gittiği her yerde coşkuyla karşılanıyor. Honazda da coşkuyla karşılanan Zeybekçi, herkesle tek tek tokalaştıktan sonra kısa bir konuşma yaptı. Konuşmasında hemşehrilerinden helallik isteyen Zeybekçi’yi sevgiyle karşılık veren Honazlılar, “Dik dur eğilme Honaz seninle” sloganını attı. Zeybekçi, “Bu sıcakta burada toplandığınız için sizlere teşekkür ediyorum. Hepiniz hakkınızı helal edin. Bizde memleket sevdası, Denizli sevdası bitmez. Benim varsa bütün haklarım sizlere helal olsun. Sizlerde hakkınızı helal edin” dedi.   “Çok hizmetleriniz var, hakkınızı ödeyemeyiz”   Zeybekçi’nin Denizli’ye ve ülkeye çok büyük hizmetleri olduğunu belirten Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu, “Biz sizin hakkınızı ödeyemeyiz. Asıl siz hakkınızı helal edin. İlçemize, Denizlimize ve ülkemize çok büyük hizmetleriniz oldu” diye konuştu.      

Yeni Cumhurbaşkanlığı sisteminde kabinede yer almayan eski Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi memleketinde kalabalık grup tarafından karşılandı. Honaz ilçesinde coşkuyla karşılanan Zeybekçi’yİ kalabalık grup, “Dik dur eğilme Honaz seninle” sloganını atarak sevgiyle karşıladı.

 

Yeni Cumhurbaşkanlığı sistemi kabinesinde yer almayan Denizlili eski Ekonomi Bakanı Zeybekçi gittiği her yerde coşkuyla karşılanıyor. Honazda da coşkuyla karşılanan Zeybekçi, herkesle tek tek tokalaştıktan sonra kısa bir konuşma yaptı. Konuşmasında hemşehrilerinden helallik isteyen Zeybekçi’yi sevgiyle karşılık veren Honazlılar, “Dik dur eğilme Honaz seninle” sloganını attı. Zeybekçi, “Bu sıcakta burada toplandığınız için sizlere teşekkür ediyorum. Hepiniz hakkınızı helal edin. Bizde memleket sevdası, Denizli sevdası bitmez. Benim varsa bütün haklarım sizlere helal olsun. Sizlerde hakkınızı helal edin” dedi.

 

“Çok hizmetleriniz var, hakkınızı ödeyemeyiz”

 

Zeybekçi’nin Denizli’ye ve ülkeye çok büyük hizmetleri olduğunu belirten Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu, “Biz sizin hakkınızı ödeyemeyiz. Asıl siz hakkınızı helal edin. İlçemize, Denizlimize ve ülkemize çok büyük hizmetleriniz oldu” diye konuştu.

  

  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.