Sosyal Kooperatif Eğitim ve Tanıtım Treni Denizli'de

GÜNDEM 11.10.2018 - 12:11, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Sosyal Kooperatif Eğitim ve Tanıtım Treni Denizli'de

El Emeği Pazarı ve Mikrokredi Ofisi'ne övgü   Ticaret Bakanlığı tarafından hayata geçirilen “Sosyal Kooperatif  Eğitim ve Tanıtım Treni” projesi kapsamında Denizli’ye gelen Ticaret Bakanlığı Kooperatifleşme Genel Müdürü Arif Sami Seymenoğlu, Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi El Emeği Pazarı ve Mikrokredi Ofisi standlarını ziyaret ederek projelerden övgüyle bahsetti.     Ticaret Bakanlığı tarafından hayata geçirilen Sosyal Kooperatif  Eğitim ve Tanıtım Treni projesi kapsamında Denizli’ye gelen Ticaret Bakanlığı Kooperatifleşme Genel Müdürü Arif Sami Seymenoğlu, Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi El Emeği Pazarı ve Mikrokredi Ofisi tarafından Bayramyeri Meydanı'nda açılan standları ziyaret etti. El Emeği Pazarı ve Mikrokredi Ofisi'nin kadınlara yönelik yaptığı çalışmalar hakkında bilgi alan Seymenoğlu, her iki projeyi de takdirle karşıladı. Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Denizli'nin Ahi Evranların yaşadığı bir şehir olduğunu vurgulayarak, "Ekonominin içerisinde ticaretin kendi kuralları var ama yerel yönetimler olarak bizler dezavantajlı gurup dediğimiz kesime pozitif ayrımcılık yapabiliyoruz. Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak sosyal projelerimizi en fazla uyguladığımız alanlardan birisi Kent Konseyi’dir. Kent Konseyi çatışı altında El Emeği Pazarı adlı kadınlarımıza tanıdığımız bir avantaj var" dedi.     "Kadınlarımıza kaynak sağlıyoruz"   Kadınların el emeği göz nuru ürünleri El Emeği Pazarı'nda satarak aile ekonomisine katkı sağladığını anlatan Değirmenci, "Aynı şekilde Türkiye İsrafı Önleme Vakfı ile birlikte hayata geçirdiğimiz Mikrokredi Ofisimiz var. Burada da imkanlarımız doğrultusunda kadınlarımıza kaynak sağlıyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak bu şekilde kadınlarımıza maddi imkanlar aktarma gayreti içerisindeyiz. İstiyoruz ki, bu toplumun değerlerini yeniden yaşayalım ve yaşatalım" diye konuştu.

El Emeği Pazarı ve Mikrokredi Ofisi'ne övgü

 

Ticaret Bakanlığı tarafından hayata geçirilen “Sosyal Kooperatif  Eğitim ve Tanıtım Treni” projesi kapsamında Denizli’ye gelen Ticaret Bakanlığı Kooperatifleşme Genel Müdürü Arif Sami Seymenoğlu, Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi El Emeği Pazarı ve Mikrokredi Ofisi standlarını ziyaret ederek projelerden övgüyle bahsetti.

 

 

Ticaret Bakanlığı tarafından hayata geçirilen Sosyal Kooperatif  Eğitim ve Tanıtım Treni projesi kapsamında Denizli’ye gelen Ticaret Bakanlığı Kooperatifleşme Genel Müdürü Arif Sami Seymenoğlu, Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi El Emeği Pazarı ve Mikrokredi Ofisi tarafından Bayramyeri Meydanı'nda açılan standları ziyaret etti. El Emeği Pazarı ve Mikrokredi Ofisi'nin kadınlara yönelik yaptığı çalışmalar hakkında bilgi alan Seymenoğlu, her iki projeyi de takdirle karşıladı. Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Denizli'nin Ahi Evranların yaşadığı bir şehir olduğunu vurgulayarak, "Ekonominin içerisinde ticaretin kendi kuralları var ama yerel yönetimler olarak bizler dezavantajlı gurup dediğimiz kesime pozitif ayrımcılık yapabiliyoruz. Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak sosyal projelerimizi en fazla uyguladığımız alanlardan birisi Kent Konseyi’dir. Kent Konseyi çatışı altında El Emeği Pazarı adlı kadınlarımıza tanıdığımız bir avantaj var" dedi.

 

 

"Kadınlarımıza kaynak sağlıyoruz"

 

Kadınların el emeği göz nuru ürünleri El Emeği Pazarı'nda satarak aile ekonomisine katkı sağladığını anlatan Değirmenci, "Aynı şekilde Türkiye İsrafı Önleme Vakfı ile birlikte hayata geçirdiğimiz Mikrokredi Ofisimiz var. Burada da imkanlarımız doğrultusunda kadınlarımıza kaynak sağlıyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak bu şekilde kadınlarımıza maddi imkanlar aktarma gayreti içerisindeyiz. İstiyoruz ki, bu toplumun değerlerini yeniden yaşayalım ve yaşatalım" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.