Sosyal medyada ihtiyaç sahiplerine yardım çağrısı

YAŞAM 04.04.2020 - 09:18, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Sosyal medyada ihtiyaç sahiplerine yardım çağrısı

Sosyal medyada, başlatılan yeni bir akım hızla yayılıyor. Bu akıma Denizli’den yüzlerce kişi destek vererek ihtiyacı olan vatandaşlara çağrıda bulunuyor.   Koronavirüs nedeniyle sıkıntılı günlerin yaşandığı tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de Evdekal çağrılarına uyan ve işe gidemeyen maddi imkanları kısıtlı olan vatandaşlar geçim sıkıntısı yaşıyor. Bu sıkıntıların aşılması adına Devlet’in hazırladığı paket yasaların yanı sıra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı, Biz Bize Yeteriz Türkiyem" Millî Dayanışma Kampanyası ile toplanan paralar ihtiyaç sahiplerine dağıtılacak.   Bugünlerde ise sosyal medyada, ilk nereden paylaşıldığı bilinmese de bu paylaşıma vatandaşlar tarafından büyük destek veriliyor. Akıma dönüşen bu paylaşım ile ihtiyaç sahiplerine ulaşılmaya çalışılıyor. “Lütfen akşamları aç yatmayın” vurgusu ile paylaşılan bu akıma Denizli’den yüzlerce kişi destek vererek sosyal medya duvarından paylaşarak ihtiyaç sahiplerine yardımcı olmaya çalışıyor.    İşte o paylaşımda yer alan cümleler;   Ben DENİZLİ de yaşıyorum. Eğer bir işiniz yoksa ve kimseden yardım alamıyorsanız ve yemeğiniz bitiyorsa, lütfen akşamları aç yatmayın! Çocukları için en iyisini isteyen Anne Baba her zaman benim için onurludur. Hayat herkese adil olmayabilir ama biz adil davranalım. Utanmadan, sıkılmadan messenger özel mesajla bana ulaşın! Birinin yiyebileceği yemek varsa, ikinciye de yetecek kadar olduğunu öğrenerek büyüdük! Her aile başka aileye destek olsa yeter, Paylaşmak bereketi getirir, ne olur bencil olup sadece kendi dolabımızı doldurup evimizde beklemeyelim! Üzgün ​​ebeveynlerin olduğunu okuyoruz, duyuyoruz çünkü artık çocuklarına bir yemek garanti edemiyorlar.   Bu mesajı okuduysanız ve tekrar ediyorum rahatsızlık hmeden bana özel bir mesaj bırakın, size yardımcı olmak için elimden geleni yapacağım. Neye ihtiyacın varsa, kısacası, en az bir yemek dahi sana ulaştırmaya çalışacağıma söz veriyorum, kimse aç olmamalı, çaresiz kalmamalı…   İsterseniz kopyalayıp duvarınıza yapıştırmak için paylaşılacak en güzel mesajlardan biridir. Gün birlik beraberlik günüdür!  

Sosyal medyada, başlatılan yeni bir akım hızla yayılıyor. Bu akıma Denizli’den yüzlerce kişi destek vererek ihtiyacı olan vatandaşlara çağrıda bulunuyor.

 

Koronavirüs nedeniyle sıkıntılı günlerin yaşandığı tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de Evdekal çağrılarına uyan ve işe gidemeyen maddi imkanları kısıtlı olan vatandaşlar geçim sıkıntısı yaşıyor. Bu sıkıntıların aşılması adına Devlet’in hazırladığı paket yasaların yanı sıra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı, Biz Bize Yeteriz Türkiyem" Millî Dayanışma Kampanyası ile toplanan paralar ihtiyaç sahiplerine dağıtılacak.

 

Bugünlerde ise sosyal medyada, ilk nereden paylaşıldığı bilinmese de bu paylaşıma vatandaşlar tarafından büyük destek veriliyor. Akıma dönüşen bu paylaşım ile ihtiyaç sahiplerine ulaşılmaya çalışılıyor. “Lütfen akşamları aç yatmayın” vurgusu ile paylaşılan bu akıma Denizli’den yüzlerce kişi destek vererek sosyal medya duvarından paylaşarak ihtiyaç sahiplerine yardımcı olmaya çalışıyor.

 

 İşte o paylaşımda yer alan cümleler;

 

Ben DENİZLİ de yaşıyorum.


Eğer bir işiniz yoksa ve kimseden yardım alamıyorsanız ve yemeğiniz bitiyorsa, lütfen akşamları aç yatmayın!


Çocukları için en iyisini isteyen Anne Baba her zaman benim için onurludur. Hayat herkese adil olmayabilir ama biz adil davranalım.


Utanmadan, sıkılmadan messenger özel mesajla bana ulaşın!


Birinin yiyebileceği yemek varsa, ikinciye de yetecek kadar olduğunu öğrenerek büyüdük!
Her aile başka aileye destek olsa yeter, Paylaşmak bereketi getirir, ne olur bencil olup sadece kendi dolabımızı doldurup evimizde beklemeyelim!


Üzgün ​​ebeveynlerin olduğunu okuyoruz, duyuyoruz çünkü artık çocuklarına bir yemek garanti edemiyorlar.

 

Bu mesajı okuduysanız ve tekrar ediyorum rahatsızlık hmeden bana özel bir mesaj bırakın, size yardımcı olmak için elimden geleni yapacağım.


Neye ihtiyacın varsa, kısacası, en az bir yemek dahi sana ulaştırmaya çalışacağıma söz veriyorum, kimse aç olmamalı, çaresiz kalmamalı…

 

İsterseniz kopyalayıp duvarınıza yapıştırmak için paylaşılacak en güzel mesajlardan biridir. Gün birlik beraberlik günüdür!

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.