Söz Sende ekibi Çameli'de!

SANAT 09.01.2018 - 12:18, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Söz Sende ekibi Çameli'de!

Denizli Büyükşehir Belediyesi tiyatro grubu 'Söz Sende' ekibi bu perşembe Çamelili sanat severlerle buluşacak.   Denizli Çameli ilçe Kaymakamlığı ve Çameli Belediye Başkanlığının Kültürel ve Sosyal faaliyetleri kapsamında ortaklaşa düzenlediği kültür ve sanat etkinlikleri çerçevesinde her Perşembe düzenlenen sosyal etkinliklerde bu hafta Denizli Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Grubunun '' Söz Sende '' Oyunu sergilenecektir.   Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan; Çameli ilçesinde Kültür ve Sanat etkinlikleri çerçevesinde geleneksel hale getirdiğimiz tiyatro ve sinema günlerini her hafta yoğun bir şekilde geçiyor Bu Hafta Perşembe Denizli Büyükşehir Belediyesi tiyatro grubunun düzenlediği ‘’ Söz Sende ‘’ oyunu 11 Ocak 2018 Perşembe Günü saat 19.30’da Çameli Belediyesi Konferans Salonunda ücretsiz olarak tüm halkımız izletmeyebilirsiniz dedi

Denizli Büyükşehir Belediyesi tiyatro grubu 'Söz Sende' ekibi bu perşembe Çamelili sanat severlerle buluşacak.

 

Denizli Çameli ilçe Kaymakamlığı ve Çameli Belediye Başkanlığının Kültürel ve Sosyal faaliyetleri kapsamında ortaklaşa düzenlediği kültür ve sanat etkinlikleri çerçevesinde her Perşembe düzenlenen sosyal etkinliklerde bu hafta Denizli Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Grubunun '' Söz Sende '' Oyunu sergilenecektir.

 

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan; Çameli ilçesinde Kültür ve Sanat etkinlikleri çerçevesinde geleneksel hale getirdiğimiz tiyatro ve sinema günlerini her hafta yoğun bir şekilde geçiyor Bu Hafta Perşembe Denizli Büyükşehir Belediyesi tiyatro grubunun düzenlediği ‘’ Söz Sende ‘’ oyunu 11 Ocak 2018 Perşembe Günü saat 19.30’da Çameli Belediyesi Konferans Salonunda ücretsiz olarak tüm halkımız izletmeyebilirsiniz dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.