Sudan’da PAÜ’ye Büyük İlgi

EĞİTİM 09.01.2020 - 14:49, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Sudan’da PAÜ’ye Büyük İlgi

Sudan’ın başkenti Hartum’da Türkiye Maarif Vakfı (TMV) tarafından bu yıl altıncısı düzenlenen Türkiye Eğitim Fuarı’na katılan Pamukkale Üniversitesi (PAÜ), Sudanlı öğrenciler tarafından büyük ilgi gördü.   TMV tarafından Sudan’ın başkenti Hartum’daki Maarif Okulları Kampüsü’nde düzenlenen Türkiye Eğitim Fuarı’na Türkiye ve Sudan’dan 15 üniversite katıldı. Türkiye’den katılan üniversitelerden biri olan Pamukkale Üniversitesi’ni Pamukkale Üniversitesi Dil Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (PADAM) temsil etti.     PADAM Müdürü Öğr. Gör. Erdost Özkan ve PADAM yetkililerinden Denizli ve Pamukkale Üniversitesi hakkında bilgi alan Sudanlı öğrenciler özellikle Pamukkale Üniversitesi’nin tıp, diş hekimliği ve termal sağlık turizmi alanında sağladığı eğitim olanakları ve yaptığı çalışmalara büyük ilgi gösterdi.       İki gün süren fuarı yaklaşık 2 bin öğrenci ziyaret etti. Fuara katılan Türkiye'nin Sudan Büyükelçi Vekili Konsolos Uğur Çabuk da Pamukkale Üniversitesi standını ziyaret ederek üniversite bünyesinde yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Sudan’ın başkenti Hartum’da Türkiye Maarif Vakfı (TMV) tarafından bu yıl altıncısı düzenlenen Türkiye Eğitim Fuarı’na katılan Pamukkale Üniversitesi (PAÜ), Sudanlı öğrenciler tarafından büyük ilgi gördü.

 

TMV tarafından Sudan’ın başkenti Hartum’daki Maarif Okulları Kampüsü’nde düzenlenen Türkiye Eğitim Fuarı’na Türkiye ve Sudan’dan 15 üniversite katıldı. Türkiye’den katılan üniversitelerden biri olan Pamukkale Üniversitesi’ni Pamukkale Üniversitesi Dil Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (PADAM) temsil etti.

 

 

PADAM Müdürü Öğr. Gör. Erdost Özkan ve PADAM yetkililerinden Denizli ve Pamukkale Üniversitesi hakkında bilgi alan Sudanlı öğrenciler özellikle Pamukkale Üniversitesi’nin tıp, diş hekimliği ve termal sağlık turizmi alanında sağladığı eğitim olanakları ve yaptığı çalışmalara büyük ilgi gösterdi.

 

 

 

İki gün süren fuarı yaklaşık 2 bin öğrenci ziyaret etti. Fuara katılan Türkiye'nin Sudan Büyükelçi Vekili Konsolos Uğur Çabuk da Pamukkale Üniversitesi standını ziyaret ederek üniversite bünyesinde yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.