Sultanlar İyi Başladı, Sonunu Getiremedi

SPOR 22.01.2018 - 10:55, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Sultanlar İyi Başladı, Sonunu Getiremedi

Bayanlar Voleybol 2. Ligde lider Bergama Doğa takımını ağırlayan Denizli Gençlik, iyi başlayıp öne geçtiği maçta özellikle son iki sette yapılan hatalarla sahadan 3-1 mağlup ayrıldı.   Denizli’nin Sultanları 21 Ocak Pazar günü Merkez Spor Salonunda lig lideri Bergama Doğa takımıyla karşılaştı. Tribünlerde seyirciler takıma destek olurken, ev sahibi takımın yöneticileri de takımlarını yalnız bırakmadı. Güçlü rakibi karşısında maça iyi başlayan Sultanlar, başa baş giden ilk seti 25-23 üstün tamamladı.   KIRILMA ANI İKİNCİ SET OLDU Lider karşısında ilk seti alan Sultanlar, oyun üstünlüğünü ikinci sette de sürdürdü. Etkili servisler ve doğru bloklarla rakibini şaşkına çeviren Sultanlar, set sonuna 20-16 üstünlükle girdi. Maçın en kritik zamanında gelen üst üste bireysel hatalarla set 25-23 Bergama üstünlüğü ile sona erdi ve maça denge geldi.   Üçüncü ve dördüncü setlerde ise Bergama temsilcisi skor bulmakta zorlanmadı. Saha içinde oyun kurmakta zorluk çeken Denizli’yi 25-13 ve 25-15 sonuçlarla geçerek evine üç puanla döndü.   OBAN “MAÇI KAZANABİLİRDİK” Hafta boyunca maça konsantre olduklarını söyleyen Antrenör Mehmet Oban, kritik zamanda yapılan hataların maçın sonucunu belirlediğini söyledi. İyi başladıklarını, iyi mücadele ortaya koyduklarını, ancak kazanabilecekleri maçı kaybettikleri için üzgün olduklarını söyledi.   Denizli Gençlik sıradaki maçını 24 Ocak Çarşamba günü İzmir deplasmanında Mavi Ege takımıyla oynayacak. 

Bayanlar Voleybol 2. Ligde lider Bergama Doğa takımını ağırlayan Denizli Gençlik, iyi başlayıp öne geçtiği maçta özellikle son iki sette yapılan hatalarla sahadan 3-1 mağlup ayrıldı.

 

Denizli’nin Sultanları 21 Ocak Pazar günü Merkez Spor Salonunda lig lideri Bergama Doğa takımıyla karşılaştı. Tribünlerde seyirciler takıma destek olurken, ev sahibi takımın yöneticileri de takımlarını yalnız bırakmadı. Güçlü rakibi karşısında maça iyi başlayan Sultanlar, başa baş giden ilk seti 25-23 üstün tamamladı.

 

KIRILMA ANI İKİNCİ SET OLDU

Lider karşısında ilk seti alan Sultanlar, oyun üstünlüğünü ikinci sette de sürdürdü. Etkili servisler ve doğru bloklarla rakibini şaşkına çeviren Sultanlar, set sonuna 20-16 üstünlükle girdi. Maçın en kritik zamanında gelen üst üste bireysel hatalarla set 25-23 Bergama üstünlüğü ile sona erdi ve maça denge geldi.

 

Üçüncü ve dördüncü setlerde ise Bergama temsilcisi skor bulmakta zorlanmadı. Saha içinde oyun kurmakta zorluk çeken Denizli’yi 25-13 ve 25-15 sonuçlarla geçerek evine üç puanla döndü.

 

OBAN “MAÇI KAZANABİLİRDİK”

Hafta boyunca maça konsantre olduklarını söyleyen Antrenör Mehmet Oban, kritik zamanda yapılan hataların maçın sonucunu belirlediğini söyledi. İyi başladıklarını, iyi mücadele ortaya koyduklarını, ancak kazanabilecekleri maçı kaybettikleri için üzgün olduklarını söyledi.

 

Denizli Gençlik sıradaki maçını 24 Ocak Çarşamba günü İzmir deplasmanında Mavi Ege takımıyla oynayacak. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.