Süper Lig küme düşme hattında son durum: Kalan maçlar ve puan tablosu

SPOR 10.07.2020 - 08:55, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Süper Lig küme düşme hattında son durum: Kalan maçlar ve puan tablosu

Süper Lig’de ateş hattında yer alan Denizlispor, 31. haftada küme hattında olmasa da kalan 3 maç çok önemli durumda. İki maçı evinde bir maçını deplasmanda oynayacak olan yeşil-siyahlı ekip bu maçlardan 3 veya 4 puan alması önemli avantaj sağlayacak. Tabi rakiplerinin alacağı puanlarda önemli olacaktır.   Lig’in 32. haftasında şampiyonluk mücadelesi veren Trabzonspor ile zor bir karşılaşmayı evinde oynayacak olan Denizlispor, bu maçtan alacağı 1 puan bile altın değerinde olacak. Kalan diğer iki maçını deplasmanda Alanyaspor ile son maçını evinde oynayacağı düşme hattında olan Ankaragücü ile karşı karşıya gelecek.  Ligde düşme hattında olan takımların oynayacağı son maçlara bakıldığında ibre Denizlispor’dan yana olsa da her an her şey olabilir.   Süper Lig'de 31. haftada oynanan maçların ardından küme düşme hattında işler karıştı. Çaykur Rizespor, küme düşmeme mücadelesi verdiği Kayserispor'u 3-2 yendi ve umutlarını tazeledi. Kayserispor ise aldığı mağlubiyetle kendini riske attı. Konyaspor'un Gaziantep ile oynadığı karşılaşma ise flaş bir sonuçla bitti. Ligin rahat ekibi Antep, küme düşmeme mücadelesi veren Konyaspor'u 1-0 yenik duruma düştüğü maçta 3-1 yendi. Peki Süper Lig'de kalan 3 haftada düşme hattındaki takımlar kimler ve bundan sonra hangi takımlarla oynayacak?    Süper Lig'de 31. hafta maçlarının ardından herkes hangi takımların küme düşeceğini merak ediyor. Haftanın en kritik maçında Rizespor'un Kayserispor'u 3-2 yenmesinin ardından alt sıralarda hesaplar yeniden yapılmaya başlandı. Küme düşme hattında umut tazeleyen Rizespor, son maçında Beşiktaş'ı yenen Kayserispor'u puansız gönderdi.   Küme düşme hattında hangi takımlar var ve fikstür avantajı hangi takımdan yana?   Süper Lig'de son sırada Ankaragücü bulunuyor. Başkent ekibinin hemen üstünde Konyaspor, onun üstünde de Kayserispor bulunuyor. Matematiksel olarak henüz hiçbir takımın küme düşmesi garantilenmedi. Ligde ateş hattına en yakın takımlar ise Çaykur Rizespor, Denizlispor ve Yeni Malatyaspor, Gençlerbirliği'nin de uzak bir ihtimal olsa da hatta yakın olduğunu söyleyebiliriz.   DENİZLİSPOR’UN KALAN MAÇLARI; Trabzonspor Alanyaspor (D) Ankaragücü   ÇAYKUR RİZESPOR’UN KALAN MAÇLARI; Kasımpaşa (D) Yeni Malatya Fenerbahçe (D)   ANKARAGÜCÜ'NÜN KALAN MAÇLARI; Galatasaray Antalyaspor Denizlispor (D)   KONYASPOR'UN KALAN MAÇLARI; Başakşehir Trabzonspor (D) Alanyaspor   KAYSERİSPOR'UN KALAN MAÇLARI; Gaziantep Başakşehir (D) Trabzonspor  

Süper Lig’de ateş hattında yer alan Denizlispor, 31. haftada küme hattında olmasa da kalan 3 maç çok önemli durumda. İki maçı evinde bir maçını deplasmanda oynayacak olan yeşil-siyahlı ekip bu maçlardan 3 veya 4 puan alması önemli avantaj sağlayacak. Tabi rakiplerinin alacağı puanlarda önemli olacaktır.

 

Lig’in 32. haftasında şampiyonluk mücadelesi veren Trabzonspor ile zor bir karşılaşmayı evinde oynayacak olan Denizlispor, bu maçtan alacağı 1 puan bile altın değerinde olacak. Kalan diğer iki maçını deplasmanda Alanyaspor ile son maçını evinde oynayacağı düşme hattında olan Ankaragücü ile karşı karşıya gelecek.  Ligde düşme hattında olan takımların oynayacağı son maçlara bakıldığında ibre Denizlispor’dan yana olsa da her an her şey olabilir.

 

Süper Lig'de 31. haftada oynanan maçların ardından küme düşme hattında işler karıştı. Çaykur Rizespor, küme düşmeme mücadelesi verdiği Kayserispor'u 3-2 yendi ve umutlarını tazeledi. Kayserispor ise aldığı mağlubiyetle kendini riske attı. Konyaspor'un Gaziantep ile oynadığı karşılaşma ise flaş bir sonuçla bitti. Ligin rahat ekibi Antep, küme düşmeme mücadelesi veren Konyaspor'u 1-0 yenik duruma düştüğü maçta 3-1 yendi. Peki Süper Lig'de kalan 3 haftada düşme hattındaki takımlar kimler ve bundan sonra hangi takımlarla oynayacak? 

 

Süper Lig'de 31. hafta maçlarının ardından herkes hangi takımların küme düşeceğini merak ediyor. Haftanın en kritik maçında Rizespor'un Kayserispor'u 3-2 yenmesinin ardından alt sıralarda hesaplar yeniden yapılmaya başlandı. Küme düşme hattında umut tazeleyen Rizespor, son maçında Beşiktaş'ı yenen Kayserispor'u puansız gönderdi.

 

Küme düşme hattında hangi takımlar var ve fikstür avantajı hangi takımdan yana?

 

Süper Lig'de son sırada Ankaragücü bulunuyor. Başkent ekibinin hemen üstünde Konyaspor, onun üstünde de Kayserispor bulunuyor. Matematiksel olarak henüz hiçbir takımın küme düşmesi garantilenmedi. Ligde ateş hattına en yakın takımlar ise Çaykur Rizespor, Denizlispor ve Yeni Malatyaspor, Gençlerbirliği'nin de uzak bir ihtimal olsa da hatta yakın olduğunu söyleyebiliriz.

 

DENİZLİSPOR’UN KALAN MAÇLARI;

Trabzonspor

Alanyaspor (D)

Ankaragücü

 

ÇAYKUR RİZESPOR’UN KALAN MAÇLARI;

Kasımpaşa (D)

Yeni Malatya

Fenerbahçe (D)

 

ANKARAGÜCÜ'NÜN KALAN MAÇLARI;

Galatasaray

Antalyaspor

Denizlispor (D)

 

KONYASPOR'UN KALAN MAÇLARI;

Başakşehir

Trabzonspor (D)

Alanyaspor

 

KAYSERİSPOR'UN KALAN MAÇLARI;

Gaziantep

Başakşehir (D)

Trabzonspor

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.