Sürücüler buzlanmaya dikkat!

DENİZLİ 07.02.2020 - 08:48, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Sürücüler buzlanmaya dikkat!

Denizli’de iki gündür etkili olan fırtına, kar ve yağmur olumsuzlukları da beraberinde getirdi. Yollar yağan kar ile birlikte sabah saatlerine buzlanmaya neden oldu.   Etkili olan kar yağışı trafiği olumsuz şekilde etkiliyor. Denizli-Antalya yolunun kar yağışı ile birlikte soğuk hava dalgası nedeniyle buzlanmaların olduğu belirtildi. Cankurtaran, Serinhisar ve Tavas istikametlerinin buzlanması nedeniyle sürücüler zor anlar yaşıyor.   Kar yağışının devam ettiği Denizli’de sürücülerin gizli buzlanma ve don olayına karşı dikkatli olmaları konusunda uyarı yapıldı. Sürücülerin kar lastiği olmadan yola çıkmamaları, araçlarında zincir bulundurmaları istendi.  

Denizli’de iki gündür etkili olan fırtına, kar ve yağmur olumsuzlukları da beraberinde getirdi. Yollar yağan kar ile birlikte sabah saatlerine buzlanmaya neden oldu.

 

Etkili olan kar yağışı trafiği olumsuz şekilde etkiliyor. Denizli-Antalya yolunun kar yağışı ile birlikte soğuk hava dalgası nedeniyle buzlanmaların olduğu belirtildi. Cankurtaran, Serinhisar ve Tavas istikametlerinin buzlanması nedeniyle sürücüler zor anlar yaşıyor.

 

Kar yağışının devam ettiği Denizli’de sürücülerin gizli buzlanma ve don olayına karşı dikkatli olmaları konusunda uyarı yapıldı. Sürücülerin kar lastiği olmadan yola çıkmamaları, araçlarında zincir bulundurmaları istendi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.