Talihsiz kadın bir günde iki kaza geçirdi

ASAYİŞ 24.12.2019 - 12:23, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Talihsiz kadın bir günde iki kaza geçirdi

Denizli- Çivril karayolunda dün meydana gelen midibüs kazasında yaralı olarak kurtulan Raziye Kılıç, tedavi gördüğü hastaneden taburcu edildikten sonra ikinci bir kaza yaşadı.   Edinilen bilgiye göre, dün ( Pazartesi)  Denizli-Çivril Karayolu üzerinde Zıpır rampası olarak bilinen mevkide meydana gelen 1 kişinin öldüğü 27 kişinin yaralandığı kazada yolcu midibüsünün içinde bulunan Raziye Kılıç, tedavi için gönderildiği hastanede tedavisinin tamamlanmasının ardından taburcu edildi.   Çivril’deki evine dönmek için yola çıkan Raziye Kılıç’ın içinde bulunduğu sürücü Mahir Kılıç idaresindeki 20 LR 566 plakalı otomobil, Denizler mahallesinde direksiyon hakimiyetini kaybederek takla atıp orta refüje çıktı. Kazada Raziye Kılıç ve otomobilde bulunan E. B. yaralandı.   İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıları ambulansla Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı.   Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.   Kaynak: yesilcivrilgazetesi

Denizli- Çivril karayolunda dün meydana gelen midibüs kazasında yaralı olarak kurtulan Raziye Kılıç, tedavi gördüğü hastaneden taburcu edildikten sonra ikinci bir kaza yaşadı.

 

Edinilen bilgiye göre, dün ( Pazartesi)  Denizli-Çivril Karayolu üzerinde Zıpır rampası olarak bilinen mevkide meydana gelen 1 kişinin öldüğü 27 kişinin yaralandığı kazada yolcu midibüsünün içinde bulunan Raziye Kılıç, tedavi için gönderildiği hastanede tedavisinin tamamlanmasının ardından taburcu edildi.

 

Çivril’deki evine dönmek için yola çıkan Raziye Kılıç’ın içinde bulunduğu sürücü Mahir Kılıç idaresindeki 20 LR 566 plakalı otomobil, Denizler mahallesinde direksiyon hakimiyetini kaybederek takla atıp orta refüje çıktı. Kazada Raziye Kılıç ve otomobilde bulunan E. B. yaralandı.

 

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıları ambulansla Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı.

 

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Kaynak: yesilcivrilgazetesi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.