Taner Atilla;"Samsun Valimiz Tarafsız Davranacaktır"

SPOR 20.04.2018 - 14:20, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Taner Atilla;"Samsun Valimiz Tarafsız Davranacaktır"

Pazar günü saat 13.00'de oynayacak olduğu Samsunspor maçı öncesi ve sonrasında şiddet olaylarının kesinlikle yaşanmaması gerektiğini belirten Denizlispor Başkan Yardımcısı Taner Atilla, takımın ve taraftarların emniyeti konusunda açıklamalarda bulundu.   Yönetim Kurulu adına açıklamalarda bulunan Başkan Yardımcısı Taner Atilla,  "Samsunspor'un kayyum sürecinde etkin olarak görev yapan ve atamalar yapan Samsun Valisi Sayın Osman Kaymak'ın pazar günü oynayacağımız karşılaşma öncesi ve sonrası alınacak emniyet tedbirlerinde duygusallıktan uzak, tarafsız ve önceliği güvenliğe veren bir faaliyet içinde olacağından şüphe duymuyoruz. Kendilerine ve Samsun iline yakışır şekilde takımımızı ağırlayacaklarına canı gönülden inanıyoruz" dedi.   Kritik maç öncesi her iki kulübün taraftarlarına sakin olmaları için çağrıda bulunan Atilla, "Taraftarlarımızın kalabalık bir şekilde deplasmanda bizleri desteklemeye geleceklerini biliyoruz. Bu kritik maçta saha içi ve saha dışında tansiyonların yükseldiği zamanlar olabilir. Bu zamanlarda her iki kulüp taraftarının sakin bir şekilde takımlarını desteklemelerini diliyoruz. Sporda şiddete yer yoktur. Kardeşlik içinde geçen bir maç olmasını istiyoruz. Emniyet güçlerimizin gerekli tedbirleri alacağını biliyoruz ancak İçişleri Bakanlığımızın güvenlik tedbirlerinde rol alması gerektiğini düşünüyoruz" dedi.

Pazar günü saat 13.00'de oynayacak olduğu Samsunspor maçı öncesi ve sonrasında şiddet olaylarının kesinlikle yaşanmaması gerektiğini belirten Denizlispor Başkan Yardımcısı Taner Atilla, takımın ve taraftarların emniyeti konusunda açıklamalarda bulundu.

 

Yönetim Kurulu adına açıklamalarda bulunan Başkan Yardımcısı Taner Atilla,  "Samsunspor'un kayyum sürecinde etkin olarak görev yapan ve atamalar yapan Samsun Valisi Sayın Osman Kaymak'ın pazar günü oynayacağımız karşılaşma öncesi ve sonrası alınacak emniyet tedbirlerinde duygusallıktan uzak, tarafsız ve önceliği güvenliğe veren bir faaliyet içinde olacağından şüphe duymuyoruz. Kendilerine ve Samsun iline yakışır şekilde takımımızı ağırlayacaklarına canı gönülden inanıyoruz" dedi.

 

Kritik maç öncesi her iki kulübün taraftarlarına sakin olmaları için çağrıda bulunan Atilla, "Taraftarlarımızın kalabalık bir şekilde deplasmanda bizleri desteklemeye geleceklerini biliyoruz. Bu kritik maçta saha içi ve saha dışında tansiyonların yükseldiği zamanlar olabilir. Bu zamanlarda her iki kulüp taraftarının sakin bir şekilde takımlarını desteklemelerini diliyoruz. Sporda şiddete yer yoktur. Kardeşlik içinde geçen bir maç olmasını istiyoruz. Emniyet güçlerimizin gerekli tedbirleri alacağını biliyoruz ancak İçişleri Bakanlığımızın güvenlik tedbirlerinde rol alması gerektiğini düşünüyoruz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.