Taraftarlar Denizlispor’u zorlu Gençlerbirliği virajında yalnız bırakmadı

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.05.2019 - 10:11, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Taraftarlar Denizlispor’u zorlu Gençlerbirliği virajında yalnız bırakmadı

Denizlisporlu taraftarlar deplasmanda oynayacakları Gençlerbirliği karşılaşmasında takımlarını yalnız bırakmamak için onlarca minibüs ve otobüsle sabah erken saatlerde Ankara’ya doğru yola çıktı.  Spor Toto 1. Lig’in 32. haftasında Denizlispor, lider Gençlerbirliği’ne konuk olacak. Ankara’da 19.30’da başlayacak maçı Abdulkadir Bitigen yönetecek. Denizlispor, Süper Lig’e yükselme yolunda kritik bir viraj olan Gençlerbirliği karşılaşmasından 3 puan ile dönüp ikinci sıradaki yerini pekiştirmek istiyor. Horozun en yakın takipçisi ise maç fazlası ile 61 puan ile üçüncü sırada bulunan Hatayspor.    Sabahın ilk ışıkları ile birlikte Denizli Lisesi önünde bir araya gelen yüzlerce yeşil-siyahlı taraftar ise takımları Denizlispor’u deplasmanda yalnız bırakmamak için Ankara’ya doğru yola çıktı. Yeşil-siyahlı formalar giyinip, bayraklar ile takımları lehine sloganlar atıp, marşlar söyleyen taraftarların hayli coşkulu olmaları dikkatlerden kaçmadı. Taraftarlar sundukları kısa gösterinin ardından 40’a yakın minibüs ve otobüse binerek konvoy halinde Ankara’ya hareket etti.     

Denizlisporlu taraftarlar deplasmanda oynayacakları Gençlerbirliği karşılaşmasında takımlarını yalnız bırakmamak için onlarca minibüs ve otobüsle sabah erken saatlerde Ankara’ya doğru yola çıktı. 


Spor Toto 1. Lig’in 32. haftasında Denizlispor, lider Gençlerbirliği’ne konuk olacak. Ankara’da 19.30’da başlayacak maçı Abdulkadir Bitigen yönetecek. Denizlispor, Süper Lig’e yükselme yolunda kritik bir viraj olan Gençlerbirliği karşılaşmasından 3 puan ile dönüp ikinci sıradaki yerini pekiştirmek istiyor. Horozun en yakın takipçisi ise maç fazlası ile 61 puan ile üçüncü sırada bulunan Hatayspor. 

 


Sabahın ilk ışıkları ile birlikte Denizli Lisesi önünde bir araya gelen yüzlerce yeşil-siyahlı taraftar ise takımları Denizlispor’u deplasmanda yalnız bırakmamak için Ankara’ya doğru yola çıktı. Yeşil-siyahlı formalar giyinip, bayraklar ile takımları lehine sloganlar atıp, marşlar söyleyen taraftarların hayli coşkulu olmaları dikkatlerden kaçmadı. Taraftarlar sundukları kısa gösterinin ardından 40’a yakın minibüs ve otobüse binerek konvoy halinde Ankara’ya hareket etti. 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.