Tatili Kitap Okuyarak Geçirecekler

EĞİTİM 20.01.2018 - 08:49, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Tatili Kitap Okuyarak Geçirecekler

Çameli Atatürk İlkokulu idaresince hazırlanan proje kapsamında, yarıyıl tatilini iyi değerlendirebilme amacıyla okulda öğrenim gören 180 ilkokul öğrencisine karne hediyesi olarak sınıflar düzeyinde 7 kitaptan oluşan hikâye kitabı seti hediye edildi.   Çameli'de ilkokul öğrencilerine karne tatili hediyesi olarak “masal, değerler eğitimi, seyahat ve macerayı konu alan hikâye kitabı seti hediye edildi. Çameli Atatürk İlkokulu idaresi ve hayırseverlerce okulda eğitim alan 180 ilkokul öğrencisine yönelik hazırlanan projeyle “Yarıyıl Tatilini Kitap Okuyarak Geçirmenin çocuklarca değerlendirilmesi amaçlanıyor. Yarıyıl tatilinin ardından gelecek 2. döneminde 1’ler, 2’ler, 3’ler ve 4’lerin arasında yapılacak değerlendirmede sınıflar bazında üçer öğrenciye okul idaresince sürpriz hediyeler verilecek.   Okul Müdürü Nadir Uzun, yaptığı açıklamada, Denizli Milli Eğitim Müdürlüğü ve Milli Eğitim Bakanlığının birlikte okullarda yürüttüğü DEBİP, EDEP gibi projeler çerçevesinde hayırsever vatandaşlarımızın katkıları ile sınıf düzeylerine uygun hikaye kitabı seti dağıttıklarını, 2. Dönemde okunan kitaplardan bir değerlendirme yapacaklarını ve başarılı olan öğrencilere sürpriz hediyeler vereceklerini, böylelikle okuma bilinci kazandırmayı hedeflediklerini, belirtti.

Çameli Atatürk İlkokulu idaresince hazırlanan proje kapsamında, yarıyıl tatilini iyi değerlendirebilme amacıyla okulda öğrenim gören 180 ilkokul öğrencisine karne hediyesi olarak sınıflar düzeyinde 7 kitaptan oluşan hikâye kitabı seti hediye edildi.

 

Çameli'de ilkokul öğrencilerine karne tatili hediyesi olarak “masal, değerler eğitimi, seyahat ve macerayı konu alan hikâye kitabı seti hediye edildi. Çameli Atatürk İlkokulu idaresi ve hayırseverlerce okulda eğitim alan 180 ilkokul öğrencisine yönelik hazırlanan projeyle “Yarıyıl Tatilini Kitap Okuyarak Geçirmenin çocuklarca değerlendirilmesi amaçlanıyor. Yarıyıl tatilinin ardından gelecek 2. döneminde 1’ler, 2’ler, 3’ler ve 4’lerin arasında yapılacak değerlendirmede sınıflar bazında üçer öğrenciye okul idaresince sürpriz hediyeler verilecek.

 

Okul Müdürü Nadir Uzun, yaptığı açıklamada, Denizli Milli Eğitim Müdürlüğü ve Milli Eğitim Bakanlığının birlikte okullarda yürüttüğü DEBİP, EDEP gibi projeler çerçevesinde hayırsever vatandaşlarımızın katkıları ile sınıf düzeylerine uygun hikaye kitabı seti dağıttıklarını, 2. Dönemde okunan kitaplardan bir değerlendirme yapacaklarını ve başarılı olan öğrencilere sürpriz hediyeler vereceklerini, böylelikle okuma bilinci kazandırmayı hedeflediklerini, belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.