Tatilini yarıda kesen vatandaşlar, oy kullanmak için İstanbul'a dönüyor

GÜNDEM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.06.2019 - 12:08, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Tatilini yarıda kesen vatandaşlar, oy kullanmak için İstanbul'a dönüyor

İstanbul'da Büyükşehir Belediye Başkanının belirleneceği yerel seçime bir gün kala sandığa gitmek için işlerini ve tatilini yarıda kesip mega kente gelen çok sayıda vatandaş, İstanbul Havalimanı’nda hareketlilik oluşturdu. Denizli’den oy kullanmak için giden Erkan Çakmak; “Oyum’u kullandıktan sonra geri döneceğim dedi. 23 Nisan Pazar(yarın) günü İstanbul' da gerçekleştirilecek yerel seçime bir gün kala oyunu kullanmak isteyen çok sayıda seçmenin İstanbul'a gelişi sürüyor. Bu kapsamda başta Antalya, İzmir ve Bodrum gibi tatil beldeleri olmak üzere Türkiye’nin dört bir yanından çok sayıda yolcu dönüş için hava ulaşımını tercih edince İstanbul Havalimanı'nın özellikle İç Hatlar Geliş terminalinde hareketlilik oluşturdu.    “Oyumu kullanmak için İstanbul’a geldim, aynı gece geri döneceğim”  Oyunu kullanmak için İstanbul'a geldiğini belirten yolculardan Erkan Çakmak "Denizli’den geliyorum. Bir makine firmasında çalışıyorum. Denizli’ye makine kurmak için gitmiştim. 15 günlük daha işimiz var. Oyumu kullanmak için İstanbul’a geldim. Özellikle bu günü seçtik. Oy kullandıktan sonra aynı gece Denizli’ye gitmek için yola çıkacağım” şeklinde konuştu.    “İzin alma konusunda sorun çıkmadı anlayışla karşılandı”  İstanbul’daki seçimde oyunu kullanmak için kente gelen diğer bir yolcu Ahmet Bilgi ise, “İş için şehir dışına çıkmıştık. Yarın ki seçimlerden dolayı geldik. Daha sonra tekrar döneceğiz. İzin alma konusunda sorun çıkmadı anlayışla karşılandı. Hafta içi de tekrar geri döneceğiz” değerlendirmesinde bulundu.    Denizli’den oy kullanmak için bir günlüğüne geldiğini ifade eden Sadık Şahin de, “Özellikle oy kullanmak için geldik. Makine montajı yapıyoruz. Oy kullandıktan sonra yarın akşam da geri döneceğiz. Sadece bir günlüğüne geldik” dedi.  Yarın gerçekleştirilecek seçim öncesi oy kullanmak isteyen şehir dışındaki seçmenlerin gün boyu gelişinin sürmesi bekleniyor.   

İstanbul'da Büyükşehir Belediye Başkanının belirleneceği yerel seçime bir gün kala sandığa gitmek için işlerini ve tatilini yarıda kesip mega kente gelen çok sayıda vatandaş, İstanbul Havalimanı’nda hareketlilik oluşturdu. Denizli’den oy kullanmak için giden Erkan Çakmak; “Oyum’u kullandıktan sonra geri döneceğim dedi.


23 Nisan Pazar(yarın) günü İstanbul' da gerçekleştirilecek yerel seçime bir gün kala oyunu kullanmak isteyen çok sayıda seçmenin İstanbul'a gelişi sürüyor. Bu kapsamda başta Antalya, İzmir ve Bodrum gibi tatil beldeleri olmak üzere Türkiye’nin dört bir yanından çok sayıda yolcu dönüş için hava ulaşımını tercih edince İstanbul Havalimanı'nın özellikle İç Hatlar Geliş terminalinde hareketlilik oluşturdu. 

 


“Oyumu kullanmak için İstanbul’a geldim, aynı gece geri döneceğim” 


Oyunu kullanmak için İstanbul'a geldiğini belirten yolculardan Erkan Çakmak "Denizli’den geliyorum. Bir makine firmasında çalışıyorum. Denizli’ye makine kurmak için gitmiştim. 15 günlük daha işimiz var. Oyumu kullanmak için İstanbul’a geldim. Özellikle bu günü seçtik. Oy kullandıktan sonra aynı gece Denizli’ye gitmek için yola çıkacağım” şeklinde konuştu. 

 

“İzin alma konusunda sorun çıkmadı anlayışla karşılandı” 


İstanbul’daki seçimde oyunu kullanmak için kente gelen diğer bir yolcu Ahmet Bilgi ise, “İş için şehir dışına çıkmıştık. Yarın ki seçimlerden dolayı geldik. Daha sonra tekrar döneceğiz. İzin alma konusunda sorun çıkmadı anlayışla karşılandı. Hafta içi de tekrar geri döneceğiz” değerlendirmesinde bulundu. 

 


Denizli’den oy kullanmak için bir günlüğüne geldiğini ifade eden Sadık Şahin de, “Özellikle oy kullanmak için geldik. Makine montajı yapıyoruz. Oy kullandıktan sonra yarın akşam da geri döneceğiz. Sadece bir günlüğüne geldik” dedi. 


Yarın gerçekleştirilecek seçim öncesi oy kullanmak isteyen şehir dışındaki seçmenlerin gün boyu gelişinin sürmesi bekleniyor. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.