Tavas Kavşağı bir hafta boyunca o saatlerde trafiğe kapatılacak

DENİZLİ (AA) - Anadolu Ajansı | 22.09.2020 - 10:55, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Tavas Kavşağı bir hafta boyunca o saatlerde trafiğe kapatılacak

Denizli’de Kara yolları ekiplerinin Tavas Kavşağı’nda patlamalı yol çalışması nedeniyle, 29 Eylül tarihine kadar yol trafiğe 1,5 saat kapatılacak.   Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerekiyor.   Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Denizli-Acıpayam yolunun 22-24. kilometrelerinde (Tavas Kavşağı) patlatmalı yapım çalışmaları dolayısıyla 29 Eylül'e kadar 13.00-14.30 saatlerinde yol trafiğe kapatılacak.    

Denizli’de Kara yolları ekiplerinin Tavas Kavşağı’nda patlamalı yol çalışması nedeniyle, 29 Eylül tarihine kadar yol trafiğe 1,5 saat kapatılacak.

 

Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerekiyor.

 

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Denizli-Acıpayam yolunun 22-24. kilometrelerinde (Tavas Kavşağı) patlatmalı yapım çalışmaları dolayısıyla 29 Eylül'e kadar 13.00-14.30 saatlerinde yol trafiğe kapatılacak.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.