TAVAS KENT ORMANI’NA İLK KAZMA VURULDU

DENİZLİ 27.10.2016 - 14:38, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

TAVAS KENT ORMANI’NA İLK KAZMA VURULDU

denizli haber / denizli 20 haber / TAVAS KENT ORMANI’NA İLK KAZMA VURULDU

Vatandaşların doğa ile iç içe bir ortamda spor yapmaları, aileleriyle birlikte hoş vakit geçirebilmeleri için Tavas’a Kent Ormanı projesinin yapımına başlandı.   Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Tavas Belediyesi’nin ortak projesi olan Kent Ormanı doğayla vatandaşı buluşturacak. Kent Ormanı alanında incelemelerde bulunan Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, “Bizlere bu güzel projeyi vatandaşımızın hizmetine sunacak olan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız başta olmak üzere projede emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. İlçemiz her geçen gün büyüyen ve gelişen bir ilçe. İnsanımızın daha iyi nefes alması, hayatın karmaşıklığından bir nebze de olsa ayrılması bizler için çok önemli. Kent Ormanının tamamlanması ile büyük bir mesire yeri eksikliği giderilmiş olacak. Kent Ormanımız iyi bir denetim ile ailelerimizin güvenle gelip gittikleri dinlenme yeri olacaktır” dedi.
denizli haber / denizli 20 haber / TAVAS KENT ORMANI’NA İLK KAZMA VURULDU

Vatandaşların doğa ile iç içe bir ortamda spor yapmaları, aileleriyle birlikte hoş vakit geçirebilmeleri için Tavas’a Kent Ormanı projesinin yapımına başlandı.

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Tavas Belediyesi’nin ortak projesi olan Kent Ormanı doğayla vatandaşı buluşturacak.

Kent Ormanı alanında incelemelerde bulunan Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, “Bizlere bu güzel projeyi vatandaşımızın hizmetine sunacak olan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız başta olmak üzere projede emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. İlçemiz her geçen gün büyüyen ve gelişen bir ilçe. İnsanımızın daha iyi nefes alması, hayatın karmaşıklığından bir nebze de olsa ayrılması bizler için çok önemli. Kent Ormanının tamamlanması ile büyük bir mesire yeri eksikliği giderilmiş olacak. Kent Ormanımız iyi bir denetim ile ailelerimizin güvenle gelip gittikleri dinlenme yeri olacaktır” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.