Tavas'tan "Ahmet Hulusi Efendi" Geçti

SANAT 25.10.2017 - 15:41, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Tavas'tan "Ahmet Hulusi Efendi" Geçti

Tavas Belediyesi kültür etkinlikleri kapsamında organize edilen, Denizli Müftüsü Ahmet Hulusi Efendi'nin destanlaşan kahramanlık hikâyesinin konu edildiği "MÜFTÜ" isimli tiyatro oyunu, Tavas Meslek Yüksek Okulu konferans salonunda izleyicilerle buluştu. İsmail Gülnar tiyatro ekibi tarafından sergilenen oyuna, Tavas Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Başlı, İlçe Müftüsü Recep Balaban, kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri ve çok sayıda öğrenci ve vatandaş katıldı. Gösteri öncesi konuşma yapan İsmail Gülnar, "Tavas'ta olmaktan gerçekten çok mutluyuz. Salonun dolu olması bizleri ayrıca memnun etti. Tavas Belediye Başkanımız Turhan Veli Akyol'a teşekkürlerimizi sunuyoruz. Her zaman sanatın ve sanatçının yanında. Kurtuluş Savaşı yıllarında Denizli Müftüsü Ahmet Hulusi Efendi ve arkadaşlarının göstermiş olduğu istikbal ve istiklal aşkını tiyatro oyunu olarak siz değerli seyircimizle buluşturduk" dedi.   Gelecek nesillere vatanımızın düşman işgalinden kurtulmasında öncülük etmiş kahramanlarımızı aktarmak bizim görevimizdir diyen Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Başlı, "Sergilenen bu oyunla, Kurtuluş Savaşı yıllarında Denizli'deki direniş hareketinin önderi olan Müftü Ahmet Hulusi Efendi ve arkadaşlarının yürüttüğü kahramanlık destanını konu alan bu eser ile geçmişe geri gittik. Emeği geçen herkese candan teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi.   İzleyenler tarafından ayakta alkışlanan gösterinin ardından Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Başlı, tiyatro ekibi adına İsmail Gülnar'a çiçek takdiminde bulundu. ,        

Tavas Belediyesi kültür etkinlikleri kapsamında organize edilen, Denizli Müftüsü Ahmet Hulusi Efendi'nin destanlaşan kahramanlık hikâyesinin konu edildiği "MÜFTÜ" isimli tiyatro oyunu, Tavas Meslek Yüksek Okulu konferans salonunda izleyicilerle buluştu.

İsmail Gülnar tiyatro ekibi tarafından sergilenen oyuna, Tavas Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Başlı, İlçe Müftüsü Recep Balaban, kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri ve çok sayıda öğrenci ve vatandaş katıldı.

Gösteri öncesi konuşma yapan İsmail Gülnar, "Tavas'ta olmaktan gerçekten çok mutluyuz. Salonun dolu olması bizleri ayrıca memnun etti. Tavas Belediye Başkanımız Turhan Veli Akyol'a teşekkürlerimizi sunuyoruz. Her zaman sanatın ve sanatçının yanında. Kurtuluş Savaşı yıllarında Denizli Müftüsü Ahmet Hulusi Efendi ve arkadaşlarının göstermiş olduğu istikbal ve istiklal aşkını tiyatro oyunu olarak siz değerli seyircimizle buluşturduk" dedi.

 

Gelecek nesillere vatanımızın düşman işgalinden kurtulmasında öncülük etmiş kahramanlarımızı aktarmak bizim görevimizdir diyen Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Başlı, "Sergilenen bu oyunla, Kurtuluş Savaşı yıllarında Denizli'deki direniş hareketinin önderi olan Müftü Ahmet Hulusi Efendi ve arkadaşlarının yürüttüğü kahramanlık destanını konu alan bu eser ile geçmişe geri gittik. Emeği geçen herkese candan teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi.

 

İzleyenler tarafından ayakta alkışlanan gösterinin ardından Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Başlı, tiyatro ekibi adına İsmail Gülnar'a çiçek takdiminde bulundu.

,

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.