Tefenlili: “Allah Ordumuzu Muzaffer Eylesin”

GÜNDEM 22.01.2018 - 14:11, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Tefenlili: “Allah Ordumuzu Muzaffer Eylesin”

Denizli Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) Suriye’ye yönelik başlattığı “Zeytindalı Harekâtı” ile ilgili mesaj yayınladı. Tefenlili “Allah silahlı kuvvetlerimizi muzaffer eylesin” dedi.   Operasyonu değerlendiren Başkan Tefenlili “Ordumuz, bölgede istikrarı, sınır güvenliğimizi sağlamak için “Zeytindalı Harekâtını” başlatmış bulunmaktadır. Millet olarak hiçbir komşumuzun toprağında gözümüzün olmadığı gibi komşularımızın huzur ve güven içerisinde yaşaması en büyük arzumuzdur. Bu bakımdan Afrin’de başlatılan operasyon komşumuzun toprağına ya da halkına karşı değil, bölgedeki terör unsurlarına karşı yapılan bir operasyondur. Bölgede huzur ve güvenliği sağlamak, ülkemiz sınırlarını tehdit eden terör örgütlerini bertaraf etmek Devletimizin görevidir. Tüm kalbimle tek bir kayıp bile vermeden operasyonun başarı ile tamamlanmasını diliyorum” dedi.

Denizli Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) Suriye’ye yönelik başlattığı “Zeytindalı Harekâtı” ile ilgili mesaj yayınladı. Tefenlili “Allah silahlı kuvvetlerimizi muzaffer eylesin” dedi.

 

Operasyonu değerlendiren Başkan Tefenlili “Ordumuz, bölgede istikrarı, sınır güvenliğimizi sağlamak için “Zeytindalı Harekâtını” başlatmış bulunmaktadır. Millet olarak hiçbir komşumuzun toprağında gözümüzün olmadığı gibi komşularımızın huzur ve güven içerisinde yaşaması en büyük arzumuzdur. Bu bakımdan Afrin’de başlatılan operasyon komşumuzun toprağına ya da halkına karşı değil, bölgedeki terör unsurlarına karşı yapılan bir operasyondur. Bölgede huzur ve güvenliği sağlamak, ülkemiz sınırlarını tehdit eden terör örgütlerini bertaraf etmek Devletimizin görevidir. Tüm kalbimle tek bir kayıp bile vermeden operasyonun başarı ile tamamlanmasını diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.