Tefenlili: "Hocamızın arkasındayız"

SPOR 15.11.2019 - 09:57, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Tefenlili: "Hocamızın arkasındayız"

Merkezefendi Belediyesi Basket Takımı Asbaşkanı Veli Tefenlili gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Tefenlili, “Yönetim olarak sürdürülebilir bir yapıya kavuştuk. Hocamıza inancımız ve güvenimiz tam. 1-2 olumsuz sonuçtan sonra birtakım eleştirilerin yapılması hiç hoş değil” diye konuştu.     Merkezefendi Belediyesi Basket TakımıAsbaşkanı Veli Tefenlili gündeme dair açıklamalarda bulunurken, hem takımın durumu hem de Baş Antrenör Şahin Ateşdaģlı hakkında konuştu.   Tefenlili, şunları söyledi: “Sürdürülebilir bir yapıyı oluşturduk. Hocamız Şahin Ateşdağlı, hepimizin kefil olacağı ve dirayetli bir insan, sağlam karakterli bir antrenör. Merkezefendi Belediyesi Basket takımının mevcut şartlar altındaki analizlerini en iyi şekilde tespit eden bir hocayla yola çıktık. Hocamıza inancımız ve güvenimiz tam ”dedi.   Asbaşkan Veli Tefenlili, pazar günü deplasmanda oynayacakları Bandırma maçını kazanarak tekrar çıkışa geçeceklerine olan inancının tam olduğunu söyledi. Öte yandan uzun zamandır sakatlığı devam eden Gökhan Yazıcıoğlu ise iyileşti ve takımla birlikte antrenmanlara başladı.  

Merkezefendi Belediyesi Basket Takımı Asbaşkanı Veli Tefenlili gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Tefenlili, “Yönetim olarak sürdürülebilir bir yapıya kavuştuk. Hocamıza inancımız ve güvenimiz tam. 1-2 olumsuz sonuçtan sonra birtakım eleştirilerin yapılması hiç hoş değil” diye konuştu.

 

 

Merkezefendi Belediyesi Basket TakımıAsbaşkanı Veli Tefenlili gündeme dair açıklamalarda bulunurken, hem takımın durumu hem de Baş Antrenör Şahin Ateşdaģlı hakkında konuştu.

 


Tefenlili, şunları söyledi: “Sürdürülebilir bir yapıyı oluşturduk. Hocamız Şahin Ateşdağlı, hepimizin kefil olacağı ve dirayetli bir insan, sağlam karakterli bir antrenör. Merkezefendi Belediyesi Basket takımının mevcut şartlar altındaki analizlerini en iyi şekilde tespit eden bir hocayla yola çıktık. Hocamıza inancımız ve güvenimiz tam ”dedi.

 


Asbaşkan Veli Tefenlili, pazar günü deplasmanda oynayacakları Bandırma maçını kazanarak tekrar çıkışa geçeceklerine olan inancının tam olduğunu söyledi. Öte yandan uzun zamandır sakatlığı devam eden Gökhan Yazıcıoğlu ise iyileşti ve takımla birlikte antrenmanlara başladı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.