Tefenlili: Milletimizin Başı Sağolsun

DENİZLİ 23.01.2018 - 10:37, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Tefenlili: Milletimizin Başı Sağolsun

Denizli Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili Bitlis'in Hizan ilçesinde PKK'ya karşı yürütülen operasyon esnasında düşen çığ sonucu şehit olan askerlerimiz için taziye mesajı yayınladı.   Başkan Tefenlili mesajında şu ifadelere yer verdi; “Bitlis'in Hizan ilçesinde çığ düşmesi sonucu 5 askerimizin çığ altında kalarak şehit olduğunu üzüntüyle karşıladım. Silahlı kuvvetlerimiz birlik ve beraberliğimize kast eden şer odaklarına karşı içeride ve dışarıda amansız mücadele vermektedir. Hain terör örgütüne karşı yürütülen amansız mücadelede Denizlili kardeşimiz Jandarma Sağlıkçı Astsubay Hilmi Öz’ün ve dört silah arkadaşının şehadet haberinin üzüntüsünü yaşıyoruz. Şehitlerimizin yakınlarına ve milletimize başsağlığı, yaralı askerlerimiz için de acil şifalar diliyorum. Milletimiz; şehitlerimize, gazilerimize ve vatanımızın bölünmez bütünlüğü için mücadele eden silahlı kuvvetlerimize daima minnettar olacaktır"

Denizli Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili Bitlis'in Hizan ilçesinde PKK'ya karşı yürütülen operasyon esnasında düşen çığ sonucu şehit olan askerlerimiz için taziye mesajı yayınladı.

 

Başkan Tefenlili mesajında şu ifadelere yer verdi; “Bitlis'in Hizan ilçesinde çığ düşmesi sonucu 5 askerimizin çığ altında kalarak şehit olduğunu üzüntüyle karşıladım. Silahlı kuvvetlerimiz birlik ve beraberliğimize kast eden şer odaklarına karşı içeride ve dışarıda amansız mücadele vermektedir. Hain terör örgütüne karşı yürütülen amansız mücadelede Denizlili kardeşimiz Jandarma Sağlıkçı Astsubay Hilmi Öz’ün ve dört silah arkadaşının şehadet haberinin üzüntüsünü yaşıyoruz. Şehitlerimizin yakınlarına ve milletimize başsağlığı, yaralı askerlerimiz için de acil şifalar diliyorum. Milletimiz; şehitlerimize, gazilerimize ve vatanımızın bölünmez bütünlüğü için mücadele eden silahlı kuvvetlerimize daima minnettar olacaktır"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.