TEKDEN'den Çameli Belediye Personeline İndirim Protokolü

SAĞLIK 20.12.2019 - 16:24, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

TEKDEN'den Çameli Belediye Personeline İndirim Protokolü

Çameli Belediyesi ile Özel Denizli Tekden Hastanesi, Belediye çalışanlarına çeşitli ayrıcalıklar tanıyan bir protokol imzaladı. Protokol çerçevesinde Çameli Belediye Personeli ve birinci derece yakınları indirimli sağlık hizmeti verilecek.   Düzenlenen törenle Özel Denizli Tekden Hastanesi Genel Müdürü Kemal Akçan, Genel Müdür Yardımcısı Cemal Işık Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan ile karşılıklı protokol imzaladı. İmzalanan protokol töreninde bir konuşma yapan Başkan Arslan “Çameli Belediye çalışanlarımız ve birinci derecede yakınlarını ilgilendiren Özel Denizli Tekden Hastanesi ile bir sağlık protokolü imzaladık. Burada amacımız sağlık hizmetlerinin daha düzenli ve bilinçli bir şekilde alınması için bir ayrıcalık tanıyoruz. Bu ayrıcalıklardan dolayı Özel Tekden Hastanesi yetkililerine ve Genel Müdür Cemal Işık'a teşekkür ediyorum. Çameli Belediyesi çalışanlarına ciddi bir indirim yaptılar. Biz de çalışanlarımızın daha iyi bir şekilde sağlık hizmeti almaları için bu protokole imza attık. Bu protokolle birlikte Çameli Belediyesi çalışanlarına yüzde 20’e kadar indirim sağlanacak” dedi.   Özel Denizli Tekden Hastanesi Genel Müdürü Kenan Işık ise Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan'a imzalanan protokol için teşekkür etti.

Çameli Belediyesi ile Özel Denizli Tekden Hastanesi, Belediye çalışanlarına çeşitli ayrıcalıklar tanıyan bir protokol imzaladı. Protokol çerçevesinde Çameli Belediye Personeli ve birinci derece yakınları indirimli sağlık hizmeti verilecek.

 

Düzenlenen törenle Özel Denizli Tekden Hastanesi Genel Müdürü Kemal Akçan, Genel Müdür Yardımcısı Cemal Işık Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan ile karşılıklı protokol imzaladı. İmzalanan protokol töreninde bir konuşma yapan Başkan Arslan “Çameli Belediye çalışanlarımız ve birinci derecede yakınlarını ilgilendiren Özel Denizli Tekden Hastanesi ile bir sağlık protokolü imzaladık. Burada amacımız sağlık hizmetlerinin daha düzenli ve bilinçli bir şekilde alınması için bir ayrıcalık tanıyoruz. Bu ayrıcalıklardan dolayı Özel Tekden Hastanesi yetkililerine ve Genel Müdür Cemal Işık'a teşekkür ediyorum. Çameli Belediyesi çalışanlarına ciddi bir indirim yaptılar. Biz de çalışanlarımızın daha iyi bir şekilde sağlık hizmeti almaları için bu protokole imza attık. Bu protokolle birlikte Çameli Belediyesi çalışanlarına yüzde 20’e kadar indirim sağlanacak” dedi.

 

Özel Denizli Tekden Hastanesi Genel Müdürü Kenan Işık ise Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan'a imzalanan protokol için teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.