“Temeli attık, bina inşa edilecek”

DENİZLİ 15.10.2019 - 13:22, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

“Temeli attık, bina inşa edilecek”

Denizli’nin Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan’a, merkezi İngiltere’de bulunan Global Liderler Kulübü (Oxford Global Club of Leaders) tarafından geçtiğimiz 4 Ekim tarihinde “Yılın Şehir Yöneticisi” ödülü verildi. Aldığı ödülleri ilk kez gösteren Başkan Akcan, “Çal’ın geleceğini inşa etmek için temeli attık. Yerli ve yabancı yatırımcılar, ilçe halkımızın ve devletimizin yaratacağı sinerji ile bina inşa edilecek” dedi.   Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan bir süre önce Global Liderler Kulübü tarafından etkili şehir yönetimi, potansiyel yatırımcılar ve uluslararası iş çevrelerinin dikkatini çekme adına yapılan çalışmalar nedeniyle yılın şehir yöneticisi ödülüne layık görülmüştü. Uluslararası prestiji yüksek olan ödülü alan Akcan, 19 bin kişinin yaşadığı şirin ilçenin başkanı olarak ödül almanın büyük onur ve gururunu yaşadıklarını söyleyerek, şu mesajları verdi;     “Başta tarım ve turizm olmak üzere bir süredir sürdürdüğümüz çalışmalar, yabancı yatırımcılarla yaptığımız görüşmeler; Avrupa’nın en etkili sivil toplum örgütlerinden Global Liderler Kulübü’nün de dikkatini çekti. Biz, belediyelerin görevinin sadece yol, kaldırım yapmak, yeşil alan oluşturmak, çöp toplamak olmadığını gösterdik. Kadınlar ve çocuklara yönelik yaptığımız çalışmalar sosyal belediyecilik adına oldukça önemli. Yaptığımız planlamalar 3-5 yıllık değil. Biz Çal’ın geleceğini kurtarma adına hamleler yapıyoruz. Turizm, alternatif tarım konuları başta olmak üzere ciddi planlamalarımız ve çalışmalarımız oldu. Yani temeli sağlam attık. Şimdi, sıra geldi binayı yapmaya. Çal’ın geleceğini inşa etmek için atılan temelin üzerine sağlam bir bina yapmak için yerli ve yabancı yatırımcılar, ilçe halkı ve devletimiz sinerji yaratmalıdır. Ayrıca, aldığım ödülden sonra şahsımı ve kurumumuzu kutlayan tüm dostlara teşekkür ediyorum” diye konuştu.    

Denizli’nin Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan’a, merkezi İngiltere’de bulunan Global Liderler Kulübü (Oxford Global Club of Leaders) tarafından geçtiğimiz 4 Ekim tarihinde “Yılın Şehir Yöneticisi” ödülü verildi. Aldığı ödülleri ilk kez gösteren Başkan Akcan, “Çal’ın geleceğini inşa etmek için temeli attık. Yerli ve yabancı yatırımcılar, ilçe halkımızın ve devletimizin yaratacağı sinerji ile bina inşa edilecek” dedi.

 

Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan bir süre önce Global Liderler Kulübü tarafından etkili şehir yönetimi, potansiyel yatırımcılar ve uluslararası iş çevrelerinin dikkatini çekme adına yapılan çalışmalar nedeniyle yılın şehir yöneticisi ödülüne layık görülmüştü. Uluslararası prestiji yüksek olan ödülü alan Akcan, 19 bin kişinin yaşadığı şirin ilçenin başkanı olarak ödül almanın büyük onur ve gururunu yaşadıklarını söyleyerek, şu mesajları verdi;

 

 

“Başta tarım ve turizm olmak üzere bir süredir sürdürdüğümüz çalışmalar, yabancı yatırımcılarla yaptığımız görüşmeler; Avrupa’nın en etkili sivil toplum örgütlerinden Global Liderler Kulübü’nün de dikkatini çekti. Biz, belediyelerin görevinin sadece yol, kaldırım yapmak, yeşil alan oluşturmak, çöp toplamak olmadığını gösterdik. Kadınlar ve çocuklara yönelik yaptığımız çalışmalar sosyal belediyecilik adına oldukça önemli. Yaptığımız planlamalar 3-5 yıllık değil. Biz Çal’ın geleceğini kurtarma adına hamleler yapıyoruz. Turizm, alternatif tarım konuları başta olmak üzere ciddi planlamalarımız ve çalışmalarımız oldu. Yani temeli sağlam attık. Şimdi, sıra geldi binayı yapmaya. Çal’ın geleceğini inşa etmek için atılan temelin üzerine sağlam bir bina yapmak için yerli ve yabancı yatırımcılar, ilçe halkı ve devletimiz sinerji yaratmalıdır. Ayrıca, aldığım ödülden sonra şahsımı ve kurumumuzu kutlayan tüm dostlara teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.