TFF 1. Lig Kulüpler Birliği sorunlarını bakana anlattı

SPOR 13.12.2017 - 15:38, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

TFF 1. Lig Kulüpler Birliği sorunlarını bakana anlattı

TFF 1.Lig Kulüpler Birliği toplantısına katılmak üzere Ankara’ya giden Denizlispor Başkan Yardımcısı Taner Atilla, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ın da katıldığı toplantıda birçok sorun masaya yatırıldı.   TFF 1. Lig Kulüpler Birliği olarak bir araya geldiklerini dile getiren Taner Atilla, ilk önce kulüpler birliği olarak 18 kulüp temsilcisi ile bir toplantı gerçekleştirdi. Burada alınan sonuçlarla fikir birliğinde Gençlik ve Spor Bakanlığı’na geçildi.   Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Genlik ve Spor Müsteşarı Faruk Özçelik, Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan ve Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Kasapoğlu ile buluşarak toplantı gerçekleşti.   Toplantıda ele alınan başlıklar;   1. Genel sorunlar 2. Süper Lig ve 1. Lig arasında ki gelir dağılımı ve prim sistemindeki adaletsizlik… 3. Kulüp gelirlerinin sadece yüzde 50 sine temlik veya haciz konulabilmesi. Geri kalan yüzde 50 gelirin doğrudan kulüplere aktarılması. 4. Altyapı projelerinin desteklenmesi 5. Bu yıl ki Spor Toto reklam gelirlerinin durumu ( şu anda formalarda yer alan spor toto reklamı geçen sene Denizlispor’a aktarılan 2 milyon için yapıldı) gibi konular masaya yatırıldı.   Toplantıda konuşan Bakan Osman Aşkın Bak; bu yılda kulüplere normal gelirlerinin dışında bir kaynak sağlanacağını ifade ederek en önemli yatırımın alt yapıda yapılması konusunu vurguladı. Ayrıca toplantıda gündeme alınan sorunlar içinde çalışma yapacaklarını ifade etti.  

TFF 1.Lig Kulüpler Birliği toplantısına katılmak üzere Ankara’ya giden Denizlispor Başkan Yardımcısı Taner Atilla, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ın da katıldığı toplantıda birçok sorun masaya yatırıldı.

 

TFF 1. Lig Kulüpler Birliği olarak bir araya geldiklerini dile getiren Taner Atilla, ilk önce kulüpler birliği olarak 18 kulüp temsilcisi ile bir toplantı gerçekleştirdi. Burada alınan sonuçlarla fikir birliğinde Gençlik ve Spor Bakanlığı’na geçildi.

 

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Genlik ve Spor Müsteşarı Faruk Özçelik, Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan ve Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Kasapoğlu ile buluşarak toplantı gerçekleşti.

 

Toplantıda ele alınan başlıklar;

 

1. Genel sorunlar

2. Süper Lig ve 1. Lig arasında ki gelir dağılımı ve prim sistemindeki adaletsizlik…

3. Kulüp gelirlerinin sadece yüzde 50 sine temlik veya haciz konulabilmesi. Geri kalan yüzde 50 gelirin doğrudan kulüplere aktarılması.

4. Altyapı projelerinin desteklenmesi

5. Bu yıl ki Spor Toto reklam gelirlerinin durumu ( şu anda formalarda yer alan spor toto reklamı geçen sene Denizlispor’a aktarılan 2 milyon için yapıldı) gibi konular masaya yatırıldı.

 

Toplantıda konuşan Bakan Osman Aşkın Bak; bu yılda kulüplere normal gelirlerinin dışında bir kaynak sağlanacağını ifade ederek en önemli yatırımın alt yapıda yapılması konusunu vurguladı. Ayrıca toplantıda gündeme alınan sorunlar içinde çalışma yapacaklarını ifade etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.