TFF toplantısı sona erdi. Süper Lig 12 Haziran'da başlayacak

SPOR 28.05.2020 - 15:55, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

TFF toplantısı sona erdi. Süper Lig 12 Haziran'da başlayacak

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yönetim kurulu toplantısı sona erdi. Toplantıda alınan kararlar da Denizlispor’un da yer adlığı Süper Lig daha önce belirlendiği tarihte başlayacak.   TFF yönetim kurulunun toplantısı sona erdi. Toplantıda alınan kararlar ise şöyle; Süper Lig daha önce belirlendiği 12 Haziran'da başlayacak. Süper Lig'de 7 takımın 'küme düşme kaldırılsın' başvurusu reddedildi. Türkiye Kupası, belirlenecek takvime göre oynanacak.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yönetim kurulu toplantısı sona erdi. Toplantıda alınan kararlar da Denizlispor’un da yer adlığı Süper Lig daha önce belirlendiği tarihte başlayacak.

 

TFF yönetim kurulunun toplantısı sona erdi. Toplantıda alınan kararlar ise şöyle;

Süper Lig daha önce belirlendiği 12 Haziran'da başlayacak.

Süper Lig'de 7 takımın 'küme düşme kaldırılsın' başvurusu reddedildi.

Türkiye Kupası, belirlenecek takvime göre oynanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.