TOBB Sanayi Odaları Konseyi Toplantısı Üç Bakanın Katılımıyla Gerçekleşti

EKONOMİ 19.10.2018 - 15:52, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

TOBB Sanayi Odaları Konseyi Toplantısı Üç Bakanın Katılımıyla Gerçekleşti

Türkiye Odaları ve Borsalar Birliği (TOBB) Sanayi Odaları konsey toplantısını, Hazine ve Maliye Bakanı Berak Albayrak, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, TOBB Başkanı M. Rıfat Hisarcıklıoğlu, Sanayi Odaları Başkan ve Konsey üyelerinin katılımıyla TOBB ikiz kulelerde gerçekleşti.   Sanayi odalarının sorun ve çözüm önerilerinin ele alındığı, basına kapalı olarak yapılan toplantıya Denizli Sanayi Odası başkanımız Müjdat Keçeci de katıldı.Toplantıya katılan başta Maliye Bakanı ve diğer Bakanlar, bakanlıkları ve ülkemizdeki güncel konular ile ilgili kapsamlı konuşmalar yaptı.     Mevcut kredilerin yapılandırılması, KOBİ kredilerindeki sıkıntılar ve birikmiş KDV konuları, finansman sorunları olarak irdelenirken çalışma hayatı için ise asgari ücret SGK primlerinin ertelenmesi konu başlıklarıydı. İş ortamı için ise bilançoların değerlendirilmesi, artan enerji fiyatları ile döviz sözleşmeleri tartışılan konulardı.  

Türkiye Odaları ve Borsalar Birliği (TOBB) Sanayi Odaları konsey toplantısını, Hazine ve Maliye Bakanı Berak Albayrak, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, TOBB Başkanı M. Rıfat Hisarcıklıoğlu, Sanayi Odaları Başkan ve Konsey üyelerinin katılımıyla TOBB ikiz kulelerde gerçekleşti.

 

Sanayi odalarının sorun ve çözüm önerilerinin ele alındığı, basına kapalı olarak yapılan toplantıya Denizli Sanayi Odası başkanımız Müjdat Keçeci de katıldı.Toplantıya katılan başta Maliye Bakanı ve diğer Bakanlar, bakanlıkları ve ülkemizdeki güncel konular ile ilgili kapsamlı konuşmalar yaptı.

 

 

Mevcut kredilerin yapılandırılması, KOBİ kredilerindeki sıkıntılar ve birikmiş KDV konuları, finansman sorunları olarak irdelenirken çalışma hayatı için ise asgari ücret SGK primlerinin ertelenmesi konu başlıklarıydı. İş ortamı için ise bilançoların değerlendirilmesi, artan enerji fiyatları ile döviz sözleşmeleri tartışılan konulardı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.