TOKİ Kurasında Mutluluk Gözyaşları

DENİZLİ 10.02.2020 - 16:59, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

TOKİ Kurasında Mutluluk Gözyaşları

Denizli'de alt ve orta gelirli vatandaşlar için toplu konut kura çekimi yapıldı. Kurada ismini duyan vatandaşlar sevinç gözyaşları döktü. Denizli'nin Merkezefendi ilçesin Kayaköy Mahallesinde inşası biten 2+1 nitelikli 872, 3+1 nitelikli 61 933 toplu konut için Toplu Konut Dairesi Başkanlığı 6 Ocak tarihinde satış duyurusu yapmıştı. Toplu konutlara 2249 vatandaş başvuru yaptı. Kura çekimi Nihat Zeybekçi Kongre ve Kültür Merkezi Mehmet Gazi Salonunda yapıldı. Orta gelirli vatandaşların başvuru yaptığı 2+1 nitelikli 667 konut için yeterli başvuru sağlanmadığı gerekçesi ile kura çekimi yapılmadı. 2+1 nitelikli 205 adet konut ve 3+1 nitelikli 61 konutun kura çekimi yapıldı. Kura çekimi sırasında ismi açıklanan vatandaşlar sevinçlerini telefonla sevdiklerine aktarması gözlerden kaçmadı. Duygu dolu anlar yaşayan şanslı vatandaşlar gözyaşlarına hakim olamadı. Engelli kontenjanından kurada ismi açıklanan Şadiye Acun, “Çok heyecanlıyım. Çıkmaz diye düşünüyordum ama çıktı. Allah'ıma çok şükürler olsun” diye konuştu.

Denizli'de alt ve orta gelirli vatandaşlar için toplu konut kura çekimi yapıldı. Kurada ismini duyan vatandaşlar sevinç gözyaşları döktü.


Denizli'nin Merkezefendi ilçesin Kayaköy Mahallesinde inşası biten 2+1 nitelikli 872, 3+1 nitelikli 61 933 toplu konut için Toplu Konut Dairesi Başkanlığı 6 Ocak tarihinde satış duyurusu yapmıştı. Toplu konutlara 2249 vatandaş başvuru yaptı. Kura çekimi Nihat Zeybekçi Kongre ve Kültür Merkezi Mehmet Gazi Salonunda yapıldı. Orta gelirli vatandaşların başvuru yaptığı 2+1 nitelikli 667 konut için yeterli başvuru sağlanmadığı gerekçesi ile kura çekimi yapılmadı. 2+1 nitelikli 205 adet konut ve 3+1 nitelikli 61 konutun kura çekimi yapıldı. Kura çekimi sırasında ismi açıklanan vatandaşlar sevinçlerini telefonla sevdiklerine aktarması gözlerden kaçmadı. Duygu dolu anlar yaşayan şanslı vatandaşlar gözyaşlarına hakim olamadı. Engelli kontenjanından kurada ismi açıklanan Şadiye Acun, “Çok heyecanlıyım. Çıkmaz diye düşünüyordum ama çıktı. Allah'ıma çok şükürler olsun” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.