Tolga Yanal; “Konunun takipçisi olacağız”

SİYASET 24.10.2019 - 08:20, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Tolga Yanal; “Konunun takipçisi olacağız”

AK Parti Bozkurt İlçe Başkanı Tolga Yanal; Bozkurt İlçesi’nin CHP’li Belediye Başkanı Birsen Çelik’in Eczanesinde çalışan kalfasını Belediye Şirketine Ortak yaptığı iddiası ile ilgili bir basın açıklaması yayımladı.   Başkan Yanal yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “ AK Parti Denizli İl Başkan Yardımcımız Cemile Taşdemir’in Sosyal Medya Hesaplarında “CHP’den bir skandal daha” başlığıyla yaptığı paylaşımda Bozkurt İlçesi’nin CHP’li Belediye Başkanı Birsen Çelik’in Eczanesinde çalışan kalfasını Belediye Şirketine Ortak yaptığı konusu ve bununla ilgili Türkiye Ticaret Sicili Gazetesinde yer alan ilan sosyal medyada yer almış ve ses getirmiştir.     Akabinde Bozkurt İlçesi CHP’li Belediye Başkanı Birsen Çelik’in açıklamaları ise sözkonusu bir ortaklığın olmadığı ve iftara atıldığı yönündeydi.     Ancak yaptığımız araştırmalar ve elimize ulaşan belgeler ne yazık ki Birsen Çelik’in açıklamalarıyla tutarsızlık göstermekle birlikte Birsen Çelik’in ifadeleri’nin aksine Türkiye Ticaret Sicili Gazetesinde bahsi geçen şirketin yani HAMBAT Organizasyon Restaurant Petrol Temizlik Hizmetleri Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’nin ve Ortak Kuruluşu BOZTAŞ Organizasyon Petrol Temizlik Hizmetleri Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’nin Bozkurt Belediyesi ve Belediye Başkanı Birsen Çelik’le bağlantılı olduğu görülmekte.   Bizler bu konunun peşini bırakmayacağız ve takipcisi olacağız. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”              

AK Parti Bozkurt İlçe Başkanı Tolga Yanal; Bozkurt İlçesi’nin CHP’li Belediye Başkanı Birsen Çelik’in Eczanesinde çalışan kalfasını Belediye Şirketine Ortak yaptığı iddiası ile ilgili bir basın açıklaması yayımladı.

 

Başkan Yanal yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “ AK Parti Denizli İl Başkan Yardımcımız Cemile Taşdemir’in Sosyal Medya Hesaplarında “CHP’den bir skandal daha” başlığıyla yaptığı paylaşımda Bozkurt İlçesi’nin CHP’li Belediye Başkanı Birsen Çelik’in Eczanesinde çalışan kalfasını Belediye Şirketine Ortak yaptığı konusu ve bununla ilgili Türkiye Ticaret Sicili Gazetesinde yer alan ilan sosyal medyada yer almış ve ses getirmiştir.

 

 

Akabinde Bozkurt İlçesi CHP’li Belediye Başkanı Birsen Çelik’in açıklamaları ise sözkonusu bir ortaklığın olmadığı ve iftara atıldığı yönündeydi.

 

 

Ancak yaptığımız araştırmalar ve elimize ulaşan belgeler ne yazık ki Birsen Çelik’in açıklamalarıyla tutarsızlık göstermekle birlikte Birsen Çelik’in ifadeleri’nin aksine Türkiye Ticaret Sicili Gazetesinde bahsi geçen şirketin yani HAMBAT Organizasyon Restaurant Petrol Temizlik Hizmetleri Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’nin ve Ortak Kuruluşu BOZTAŞ Organizasyon Petrol Temizlik Hizmetleri Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’nin Bozkurt Belediyesi ve Belediye Başkanı Birsen Çelik’le bağlantılı olduğu görülmekte.

 

Bizler bu konunun peşini bırakmayacağız ve takipcisi olacağız. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.