Toplantıya giden İHH arama kurtarma ekibi kazaya müdahale etti

ASAYİŞ 28.12.2019 - 10:38, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Toplantıya giden İHH arama kurtarma ekibi kazaya müdahale etti

Denizli’den Alanya’ya bir toplantı için yola çıkan Denizli İHH Arama Kurtarma Ekibi Korkuteli’nde 2 kişinin yaralandığı bir kazaya müdahale etti.   Amaç ve gayeleri zorda kalanlara yardım etmek ve hayat kurtarmak olan arama kurtarma ekipleri kendi bölgeleri dışında yaşanan olumsuzluklara müdahale etmeden geri kalmadılar. İHH Denizli ekibi Alanya’da bugün gerçekleşecek olan istişare toplantısına giderken, Antalya Korkuteli İlçesi’nde iki aracın karıştığı bir kazaya müdahale etti.   Alınan bilgiye göre kaza,  Denizli Antalya yolu Korkuteli İlçesi Şehit Ahmet Ayverdi Caddesi kavşağında meydana geldi. 3 Koreli turistin bulunduğu otomobil ile ticari taksinin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı.   Kazada ticari araçta bulunan bir Alman kadın turist hafif şekilde yaralanırken 3 Koreli turistin bulunduğu araçta 2’si kazayı yara almadan atlattı. Arka koltukta oturan kadın yolcu ise ciddi şekilde yaralandı. Kazaya tanık olan İHH Denizli ekibi hemen müdahale etti. Arka koltukta oturan yaralı turisti kurtararak ilk müdahaleyi yapan arama kurtarma ekipleri olay yerine gelen sağlık ekiplerine teslim etti.          

Denizli’den Alanya’ya bir toplantı için yola çıkan Denizli İHH Arama Kurtarma Ekibi Korkuteli’nde 2 kişinin yaralandığı bir kazaya müdahale etti.

 

Amaç ve gayeleri zorda kalanlara yardım etmek ve hayat kurtarmak olan arama kurtarma ekipleri kendi bölgeleri dışında yaşanan olumsuzluklara müdahale etmeden geri kalmadılar. İHH Denizli ekibi Alanya’da bugün gerçekleşecek olan istişare toplantısına giderken, Antalya Korkuteli İlçesi’nde iki aracın karıştığı bir kazaya müdahale etti.

 

Alınan bilgiye göre kaza,  Denizli Antalya yolu Korkuteli İlçesi Şehit Ahmet Ayverdi Caddesi kavşağında meydana geldi. 3 Koreli turistin bulunduğu otomobil ile ticari taksinin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı.

 

Kazada ticari araçta bulunan bir Alman kadın turist hafif şekilde yaralanırken 3 Koreli turistin bulunduğu araçta 2’si kazayı yara almadan atlattı. Arka koltukta oturan kadın yolcu ise ciddi şekilde yaralandı. Kazaya tanık olan İHH Denizli ekibi hemen müdahale etti. Arka koltukta oturan yaralı turisti kurtararak ilk müdahaleyi yapan arama kurtarma ekipleri olay yerine gelen sağlık ekiplerine teslim etti.

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.