Trafo yanındaki yangın vatandaşları korkuttu

ASAYİŞ 17.09.2019 - 09:26, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Trafo yanındaki yangın vatandaşları korkuttu

Denizli’nin Merkezefendi İlçesi’nde trafo yanında toplanan hurdalıkta çıkan yangında faciadan dönüldü. Mahalleli korku dolu anlar yaşadı.   Olay, Merkezefendi İlçesi Yenişafak Mahallesi 1046 sokakta bulunan trafo yanında meydana geldi. Elektrik trafosunun yanında toplanan hurdaların nedeni henüz bilinmeyen nedenden dolayı dün akşam yangın çıktı. Mahallelinin ihbarı üzerine olay yerine gelen Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekiplerinin müdahalesi sonrası yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Hurdalıkta çıkan yangının trafoya sıçramadan söndürülmesi olası facianın önüne geçti.   Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.   MAHALLE SAKİNLERİ TEPKİ GÖSTERDİ Mahalle sakinlerinin tepki gösterdiği yangında, “Mahallemizde bulunan trafonun yanı hurdalık olarak kullanılıyor. Mahalle Muhtarı ve elektrik dağıtım şirketinin rutin kontrolleri sırasında hiçbir ses çıkarmaması ve önlem almaması nedeniyle hurdalık olarak kullanılmaya devam edilmiştir. Bu akşam çıkan yangını ucuz atlattık. Yangının trafoya sıçraması sonucu olabilecek patlamalar nedeniyle mahallemiz büyük bir tehlikeyi atlatmıştır. Yetkililerden bu konuda duyarlı davranmalarını bu olaya bir dur demelerini istiyoruz” dediler.

Denizli’nin Merkezefendi İlçesi’nde trafo yanında toplanan hurdalıkta çıkan yangında faciadan dönüldü. Mahalleli korku dolu anlar yaşadı.

 

Olay, Merkezefendi İlçesi Yenişafak Mahallesi 1046 sokakta bulunan trafo yanında meydana geldi. Elektrik trafosunun yanında toplanan hurdaların nedeni henüz bilinmeyen nedenden dolayı dün akşam yangın çıktı. Mahallelinin ihbarı üzerine olay yerine gelen Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekiplerinin müdahalesi sonrası yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Hurdalıkta çıkan yangının trafoya sıçramadan söndürülmesi olası facianın önüne geçti.

 

Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

MAHALLE SAKİNLERİ TEPKİ GÖSTERDİ

Mahalle sakinlerinin tepki gösterdiği yangında, “Mahallemizde bulunan trafonun yanı hurdalık olarak kullanılıyor. Mahalle Muhtarı ve elektrik dağıtım şirketinin rutin kontrolleri sırasında hiçbir ses çıkarmaması ve önlem almaması nedeniyle hurdalık olarak kullanılmaya devam edilmiştir. Bu akşam çıkan yangını ucuz atlattık. Yangının trafoya sıçraması sonucu olabilecek patlamalar nedeniyle mahallemiz büyük bir tehlikeyi atlatmıştır. Yetkililerden bu konuda duyarlı davranmalarını bu olaya bir dur demelerini istiyoruz” dediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.