Türk havlusu New York'ta

EKONOMİ 23.09.2019 - 10:44, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Türk havlusu New York'ta

Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB), ‘Turkish Towels' markasıyla dünyanın farklı noktalarında Türk havlusunu tanıtıyor.   DENİB Amerika Birleşik Devletleri'nde 16-19 Eylül tarihleri arasında gerçekleşen ve ev tekstilinin lider marka temsilcilerini bir araya getiren Global Home Show kapsamında Titans & Trailblazers etkinliğine sponsor oldu. Sektörün nabzını tutan bu önemli etkinlikte Türk havlusunun kalitesi ve farkı vurgulandı. DENİB Başkanı Hüseyin Memişoğlu, ABD'de pazar payının her geçen dönem büyümekte olduğunu ifade ederek, “Bu büyümeye Ticaret Bakanlığımızın desteklediği Turquality projemiz çerçevesinde, doğru tanıtım ve markalaşma ile fayda sağlamak için çaba gösteriyoruz. Böylelikle Denizli ev tekstili ürünlerinin ABD pazarında sürekliliğini ve pazar payını istikrarlı bir şekilde artırmasını hedefliyoruz” dedi.   Öte yandan katılımcılar, Türk havlusuna hayran kaldı.  

Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB), ‘Turkish Towels' markasıyla dünyanın farklı noktalarında Türk havlusunu tanıtıyor.

 

DENİB Amerika Birleşik Devletleri'nde 16-19 Eylül tarihleri arasında gerçekleşen ve ev tekstilinin lider marka temsilcilerini bir araya getiren Global Home Show kapsamında Titans & Trailblazers etkinliğine sponsor oldu. Sektörün nabzını tutan bu önemli etkinlikte Türk havlusunun kalitesi ve farkı vurgulandı. DENİB Başkanı Hüseyin Memişoğlu, ABD'de pazar payının her geçen dönem büyümekte olduğunu ifade ederek, “Bu büyümeye Ticaret Bakanlığımızın desteklediği Turquality projemiz çerçevesinde, doğru tanıtım ve markalaşma ile fayda sağlamak için çaba gösteriyoruz. Böylelikle Denizli ev tekstili ürünlerinin ABD pazarında sürekliliğini ve pazar payını istikrarlı bir şekilde artırmasını hedefliyoruz” dedi.


 

Öte yandan katılımcılar, Türk havlusuna hayran kaldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.