Türkiye’nin dört bir yanından öğretmenlerine seslendiler...

YAŞAM 23.11.2018 - 15:54, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Türkiye’nin dört bir yanından öğretmenlerine seslendiler...

Denizli’de bir ortaokulun başlattığı proje ile Türkiye’nin dört bir yanında eğitim gören yüzlerce öğrenci, şehit öğretmenler ve görev başındaki öğretmenleri için Hakkari’den Manisa’ya kadar uzanan kutlama mesajı yayınladı. Öğretmenlerinin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutlayan öğrenciler, şehit öğretmenlerini asla unutmayacaklarını söyledi.      Denizli’nin Pamukkale ilçesinde bulunan Raşit Özkardeş Ortaokulunun başlattığı “Öğretmen Olmak” projesi ile 24 Kasım Öğretmenler Günü’nün en anlamlı mesajı miniklerden geldi. Okul yönetimi, geçtiğimiz yıl Raşit Özkardeş Ortaokulunda görev yapan ve şu an Türkiye’nin farklı yerlerinde görevine devam eden öğretmenlerle iş birliği yaparak 11 farklı ilden 12 okula şehit öğretmenler adına hediyeler gönderdi. O okullardaki öğrenciler de şehit olan öğretmenleri anmak ve hala görevi başında olan öğretmenler için kısa videolar hazırladı.      Denizli’nin Pamukkale ilçesi Raşit Özkardeş Ortaokulu ve Baklan ilçesi Dağal İlkokulu, Trabzon’un Tonya ilçesi Karaağaçlı İlkokulu ve Şehit Cemil Küçük Ortaokulu, Ağrı Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu, Bingöl Ilıcalar Şehit Mansur Salcan Yatılı Bölge Ortaokulu, Ağrı’nın Patnos ilçesi Selahattin Eyyubi İlkokulu, Siirt’in Pervani ilçesi Dolusalkım İlkokulu, Bitlis’in Mutki ilçesi Akpınar Köyü İlkokulu, Hakkari’nin Şemdinli ilçesi Altınsu Köyü Atatürk Ortaokulu, Şanlıurfa’nın Siverek ilçesi Çağa İlkokulu, Afyonkarahisar’ın Şuhut ilçesi Mahmut Ortaokulu, Manisa’nın Soma ilçesi Ayşe Temizel Ortaokulunda eğitim gören yüzlerce öğrencinin proje kapsamında çektikleri videolar birleştirilerek yayınlandı.    Öğrenciler hep bir ağızdan, Türkiye’nin çeşitli yerlerinde şehit olan öğretmenler, Lütfi Ölmez, Gülşen Batar, Erhan Çakmak, Şenay Aybüke Yalçın, Emel Türkoğlu, Mustafa Akgün, Nesrin Ünügör, Bülent Ay, Dilay Kerman, Ahmet Melih Doğan ve Mustafa Özkan için, "Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, şehit öğretmenlerimiz ve görevlerinin sevgiyle sürdürmekte olan tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü kutlu olsun. Hepsini saygıyla selamlıyoruz, şehit olan öğretmenlerimizi hiçbir zaman unutmayacağız" dedi.                                           

Denizli’de bir ortaokulun başlattığı proje ile Türkiye’nin dört bir yanında eğitim gören yüzlerce öğrenci, şehit öğretmenler ve görev başındaki öğretmenleri için Hakkari’den Manisa’ya kadar uzanan kutlama mesajı yayınladı. Öğretmenlerinin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutlayan öğrenciler, şehit öğretmenlerini asla unutmayacaklarını söyledi.   

 

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde bulunan Raşit Özkardeş Ortaokulunun başlattığı “Öğretmen Olmak” projesi ile 24 Kasım Öğretmenler Günü’nün en anlamlı mesajı miniklerden geldi. Okul yönetimi, geçtiğimiz yıl Raşit Özkardeş Ortaokulunda görev yapan ve şu an Türkiye’nin farklı yerlerinde görevine devam eden öğretmenlerle iş birliği yaparak 11 farklı ilden 12 okula şehit öğretmenler adına hediyeler gönderdi. O okullardaki öğrenciler de şehit olan öğretmenleri anmak ve hala görevi başında olan öğretmenler için kısa videolar hazırladı. 

 

 

Denizli’nin Pamukkale ilçesi Raşit Özkardeş Ortaokulu ve Baklan ilçesi Dağal İlkokulu, Trabzon’un Tonya ilçesi Karaağaçlı İlkokulu ve Şehit Cemil Küçük Ortaokulu, Ağrı Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu, Bingöl Ilıcalar Şehit Mansur Salcan Yatılı Bölge Ortaokulu, Ağrı’nın Patnos ilçesi Selahattin Eyyubi İlkokulu, Siirt’in Pervani ilçesi Dolusalkım İlkokulu, Bitlis’in Mutki ilçesi Akpınar Köyü İlkokulu, Hakkari’nin Şemdinli ilçesi Altınsu Köyü Atatürk Ortaokulu, Şanlıurfa’nın Siverek ilçesi Çağa İlkokulu, Afyonkarahisar’ın Şuhut ilçesi Mahmut Ortaokulu, Manisa’nın Soma ilçesi Ayşe Temizel Ortaokulunda eğitim gören yüzlerce öğrencinin proje kapsamında çektikleri videolar birleştirilerek yayınlandı. 

 

Öğrenciler hep bir ağızdan, Türkiye’nin çeşitli yerlerinde şehit olan öğretmenler, Lütfi Ölmez, Gülşen Batar, Erhan Çakmak, Şenay Aybüke Yalçın, Emel Türkoğlu, Mustafa Akgün, Nesrin Ünügör, Bülent Ay, Dilay Kerman, Ahmet Melih Doğan ve Mustafa Özkan için, "Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, şehit öğretmenlerimiz ve görevlerinin sevgiyle sürdürmekte olan tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü kutlu olsun. Hepsini saygıyla selamlıyoruz, şehit olan öğretmenlerimizi hiçbir zaman unutmayacağız" dedi. 


                                         

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.