Türkiye'nin en büyük Çocuk Şenliği Bu Sefer Beyağaç

YAŞAM 01.04.2017 - 15:19, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Türkiye'nin en büyük Çocuk Şenliği Bu Sefer Beyağaç

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 6.sı gerçekleştirilen ve ilk olarak ilçelerde başlayan Türkiye'nin en büyük Çocuk Şenliği’nin bu kez durağı Beyağaç oldu.

  Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Beyağaç’ta da çocukları yalnız bırakmadı.   Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl 6’ncısını gerçekleştirdiği Türkiye’nin en büyük Çocuk Şenliği, Babadağ, Sarayköy ve Buldan’ın ardından Beyağaç’a taşındı. Atatürk İlköğretim Okulu Spor Salonu’nda gerçekleşen etkinliğe, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Beyağaç Belediye Başkanı Mustafa Akçay ve beraberindekiler katıldı. Animatörler eşliğinde gönüllerince eğlenen çocuklar, halat çekme ve çuval yarışı gibi geleneksel oyunlarda birbirleriyle yarıştı. Çocukların eğlencesine Beyağaç’ta da ortak olan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan onlarla birlikte bir süre vakit geçirerek, hatıra fotoğrafı çektirdi. Türkiye'nin en büyük Çocuk Şenliği ilçelerde tamamlanmasının ardından kent merkezinde devam edecek.      “ÇOCUKLARIMIZ BİZİM HER ŞEYİMİZ”   Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, büyükşehir ile birlikte "Denizli'de ne varsa ilçelerde de o olacak" dediklerini hatırlatarak, bu sözün sadece alt yapı, üst yapı, park, spor tesisleri gibi belediyenin yapmakla yükümlü olduğu yatırımları kapsamadığını, sosyal ve kültürel etkinlikleri de içinde barındırdığını kaydetti. Başkan Zolan, "Geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımız bizim her şeyimiz, onlara her alanda yatırım yapmaya devam edeceğiz. Çocuklarımızın sosyal, kültürel ve spor alanlarında da kendilerini geliştirmesi ve sanal dünya yerine gerçek arkadaşlarıyla bir araya gelmeleri için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz" diye konuştu.  
Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 6.sı gerçekleştirilen ve ilk olarak ilçelerde başlayan Türkiye'nin en büyük Çocuk Şenliği’nin bu kez durağı Beyağaç oldu.

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Beyağaç’ta da çocukları yalnız bırakmadı.

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl 6’ncısını gerçekleştirdiği Türkiye’nin en büyük Çocuk Şenliği, Babadağ, Sarayköy ve Buldan’ın ardından Beyağaç’a taşındı. Atatürk İlköğretim Okulu Spor Salonu’nda gerçekleşen etkinliğe, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Beyağaç Belediye Başkanı Mustafa Akçay ve beraberindekiler katıldı. Animatörler eşliğinde gönüllerince eğlenen çocuklar, halat çekme ve çuval yarışı gibi geleneksel oyunlarda birbirleriyle yarıştı. Çocukların eğlencesine Beyağaç’ta da ortak olan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan onlarla birlikte bir süre vakit geçirerek, hatıra fotoğrafı çektirdi. Türkiye'nin en büyük Çocuk Şenliği ilçelerde tamamlanmasının ardından kent merkezinde devam edecek.

 

 

 “ÇOCUKLARIMIZ BİZİM HER ŞEYİMİZ”

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, büyükşehir ile birlikte "Denizli'de ne varsa ilçelerde de o olacak" dediklerini hatırlatarak, bu sözün sadece alt yapı, üst yapı, park, spor tesisleri gibi belediyenin yapmakla yükümlü olduğu yatırımları kapsamadığını, sosyal ve kültürel etkinlikleri de içinde barındırdığını kaydetti. Başkan Zolan, "Geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımız bizim her şeyimiz, onlara her alanda yatırım yapmaya devam edeceğiz. Çocuklarımızın sosyal, kültürel ve spor alanlarında da kendilerini geliştirmesi ve sanal dünya yerine gerçek arkadaşlarıyla bir araya gelmeleri için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz" diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.