Ücretsiz dağıtılan dezenfektanı parayla satan zabıta açığa alındı

DENİZLİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.05.2020 - 13:14, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Ücretsiz dağıtılan dezenfektanı parayla satan zabıta açığa alındı

İHA- Denizli'nin Honaz ilçesinde belediye tarafından ücretsiz dağıtılan el dezenfektanını parayla sattığı ileri sürülen zabıta memuru açığa alındı. Edinilen bilgiye göre, Honaz Belediyesinde 2008 yılından bu yana görev yapan E.Ö. isimli zabıta memuru, belediye tarafından ücretsiz dağıtılan el dezenfektanını bir berbere para karşılığında sattı. Dezenfektanın ücretsiz dağıtıldığını öğrenen berber ise belediyeye şikayette bulundu.   Şikayet üzerine Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, olayın araştırılması için talimat verdi. Zabıta memuru ise açığa alındı.

İHA- Denizli'nin Honaz ilçesinde belediye tarafından ücretsiz dağıtılan el dezenfektanını parayla sattığı ileri sürülen zabıta memuru açığa alındı.


Edinilen bilgiye göre, Honaz Belediyesinde 2008 yılından bu yana görev yapan E.Ö. isimli zabıta memuru, belediye tarafından ücretsiz dağıtılan el dezenfektanını bir berbere para karşılığında sattı. Dezenfektanın ücretsiz dağıtıldığını öğrenen berber ise belediyeye şikayette bulundu.

 

Şikayet üzerine Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, olayın araştırılması için talimat verdi. Zabıta memuru ise açığa alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.