Ulus kavşağında kaza...

ASAYİŞ 20.10.2018 - 11:29, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Ulus kavşağında kaza...

Ulus Kavşağı’nda bir hafriyat firmasına ait damperli kamyon az daha faciaya neden oluyordu.      Denizli en önemli ulaşım artelerinden biri olan Ulus Kavşağı'nda kaza meydana geldi.Damperi açık unutan sürücü, yolun her iki tarafında ve birbirlerine çelik konstrüksiyonla bağlı olan kamera direklerini devirdi. Büyük bir gürültünün koptuğu kazada, direklerden biri yola düşerken çelik konstrüksiyonların olduğu direk zarar gördü.     Görgü tanıkları , “Kamyonun damperi açık ilerliyordu. Sürücü sanırım fark etmedi. Bir anda gürültü koptu. Kameraların olduğu iki direk çelik konstrüksiyonların bir birliğine bağlı. O anda başka bir aracın orda geçmemesi büyük şans. O kadar demir aksamı aracın üzerine devrilseydi. Sonuç korkunç olabilirdi. ” ifadelerini kullandılar.  

Ulus Kavşağı’nda bir hafriyat firmasına ait damperli kamyon az daha faciaya neden oluyordu. 

 

 

Denizli en önemli ulaşım artelerinden biri olan Ulus Kavşağı'nda kaza meydana geldi.Damperi açık unutan sürücü, yolun her iki tarafında ve birbirlerine çelik konstrüksiyonla bağlı olan kamera direklerini devirdi. Büyük bir gürültünün koptuğu kazada, direklerden biri yola düşerken çelik konstrüksiyonların olduğu direk zarar gördü.

 

 

Görgü tanıkları , “Kamyonun damperi açık ilerliyordu. Sürücü sanırım fark etmedi. Bir anda gürültü koptu. Kameraların olduğu iki direk çelik konstrüksiyonların bir birliğine bağlı. O anda başka bir aracın orda geçmemesi büyük şans. O kadar demir aksamı aracın üzerine devrilseydi. Sonuç korkunç olabilirdi. ” ifadelerini kullandılar.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.