ÜNİAK’dan öğrencilere Kampüse Hoş Geldin!

SİYASET 22.08.2019 - 10:56, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

ÜNİAK’dan öğrencilere Kampüse Hoş Geldin!

AK Parti Denizli İl Gençlik Kolları Üniversiteler birimi Pamukkale Üniversitesi önünde yerini aldı. Üniversite hayatını Denizli'de geçirecek olan öğrencilere her konuda yardımcı olmak adına ÜniAK (Üniversiteli AK Gençlik), bu sene de "Kampüse Hoşgeldin" sloganıyla PAÜ önünde bekliyor.   İl Üniversiteler Başkanı Ali Sezer şunları kaydetti: "Yoğun geçen YKS maratonunun ardından adayların yerleştirme sonuçları geçtiğimiz günlerde açıklanmıştı. Her sene olduğu gibi bu yılda ekibimizle birlikte yerimizi aldık. Ege'nin vizyon kenti Denizli'yi tercih eden kardeşlerimize üniversite hayatının ilk yıllarında zorluk çekmemeleri için elimizden geleni yapıyoruz. Kampüse hoş geldin sloganıyla başladığımız bu süreçte dil, din ve ırk ayrımı yapmadan tüm öğrencilerin: kayıt yaptıracağı yerler, yemekhane, merkezi kafeterya, yurtlar vs. , şehri tanıtma, üniversiteyi tanıma  gibi bir çok faaliyetkerinde yardımcı olarak kolaylık sağlıyoruz.     Yeni Türkiye - Büyük Türkiye davasında 2023 hedeflerimiz, 2053 ve 2071 vizyonlarımızla "Siyaset Gençleşiyor, Türkiye Gelişiyor" sloganıyla çıktığımız bu yolda tüm üniversiteli kardeşlerimizi milletin adamlarıyla birlikte mücadele etmeye davet ediyoruz.   Bugün artık üniversitesiz ilimiz kalmadığı gibi üniversitelerde etnik kimlik nedeniyle ayrıştırılan, dışlanan kardeşlerimizin kötü günleride AK Partimiz sayesinde geride kaldı. Bu duygu ve düşüncelerle Kampüse Hoş Geldin Üniversiteli kardeşim. Senin Yerin ÜniAK" ifadelerine yer verdi.

AK Parti Denizli İl Gençlik Kolları Üniversiteler birimi Pamukkale Üniversitesi önünde yerini aldı. Üniversite hayatını Denizli'de geçirecek olan öğrencilere her konuda yardımcı olmak adına ÜniAK (Üniversiteli AK Gençlik), bu sene de "Kampüse Hoşgeldin" sloganıyla PAÜ önünde bekliyor.

 

İl Üniversiteler Başkanı Ali Sezer şunları kaydetti: "Yoğun geçen YKS maratonunun ardından adayların yerleştirme sonuçları geçtiğimiz günlerde açıklanmıştı. Her sene olduğu gibi bu yılda ekibimizle birlikte yerimizi aldık. Ege'nin vizyon kenti Denizli'yi tercih eden kardeşlerimize üniversite hayatının ilk yıllarında zorluk çekmemeleri için elimizden geleni yapıyoruz. Kampüse hoş geldin sloganıyla başladığımız bu süreçte dil, din ve ırk ayrımı yapmadan tüm öğrencilerin: kayıt yaptıracağı yerler, yemekhane, merkezi kafeterya, yurtlar vs. , şehri tanıtma, üniversiteyi tanıma  gibi bir çok faaliyetkerinde yardımcı olarak kolaylık sağlıyoruz.

 

 

Yeni Türkiye - Büyük Türkiye davasında 2023 hedeflerimiz, 2053 ve 2071 vizyonlarımızla "Siyaset Gençleşiyor, Türkiye Gelişiyor" sloganıyla çıktığımız bu yolda tüm üniversiteli kardeşlerimizi milletin adamlarıyla birlikte mücadele etmeye davet ediyoruz.

 

Bugün artık üniversitesiz ilimiz kalmadığı gibi üniversitelerde etnik kimlik nedeniyle ayrıştırılan, dışlanan kardeşlerimizin kötü günleride AK Partimiz sayesinde geride kaldı. Bu duygu ve düşüncelerle Kampüse Hoş Geldin Üniversiteli kardeşim. Senin Yerin ÜniAK" ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.