Üniversite Güvenlik Toplantısı Yapıldı

DENİZLİ 27.09.2018 - 15:33, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Üniversite Güvenlik Toplantısı Yapıldı

Pamukkale Üniversitesi ve Yüksekokulları ile üniversite yurdunun sorunları ve güvenliğinin görüşüldüğü Üniversite Güvenlik Toplantısı, Vali Hasan Karahan başkanlığında gerçekleştirildi.   Valilik Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıya; ValiHasan Karahan, 11. Komando Tugay ve Garnizon Komutan V. Piyade Albay Bilal Öztürk, PAÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, Vali Yardımcısı Kemal İnan, İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, İl Jandarma Komutanı Albay Metin Düz, Cumhuriyet Başsavcı V. Şakir Yılmaz,  KYK Müdürü Mustafa Sabri Ak, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Ünal ile diğer yetkililer katıldı.     Toplantıda konuşan Vali Hasan Karahan, üniversite ile ilgili tüm sorunları ve talepleri değerlendireceklerini söyleyerek; “Üniversitelerimizde güvenlik konusunu çok önemsiyoruz ve geleceğimiz adına daha da yukarıya taşınması için elimizden gelenin daha fazlasını yapmanın gayretinde olacağız. Bu konuda bize ve tüm muhataplarımıza büyük görev ve sorumluluklar düşüyor.  Zaman içerisinde bize iletilen sorun veya talepleri tekrar tekrar değerlendirip huzurlu bir eğitim öğretim yılı geçmesi için elimizden gelen gayreti göstereceğiz ve gereken bütün tedbirleri alacağız. Elde edilen kazanımlardan taviz vermeden, şehrimizin diğer alanlarda gösterdiği başarılara yakışır bir şekilde çalışmalarımız devam edecek. Bu vesileyle 2018-2019 Akademik eğitim yılının ülkemize, şehrimize, akademi camiamıza hayırlı olmasını diliyor çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi   Toplantıda, İl Emniyet Müdürlüğü görevlilerince slayt eşliğinde sunum yapıldı. Üniversite ile ilgili tüm sorunlar, çözüm önerileri ve talepler toplantıda değerlendirildi.     

Pamukkale Üniversitesi ve Yüksekokulları ile üniversite yurdunun sorunları ve güvenliğinin görüşüldüğü Üniversite Güvenlik Toplantısı, Vali Hasan Karahan başkanlığında gerçekleştirildi.

 

Valilik Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıya; ValiHasan Karahan, 11. Komando Tugay ve Garnizon Komutan V. Piyade Albay Bilal Öztürk, PAÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, Vali Yardımcısı Kemal İnan, İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, İl Jandarma Komutanı Albay Metin Düz, Cumhuriyet Başsavcı V. Şakir Yılmaz,  KYK Müdürü Mustafa Sabri Ak, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Ünal ile diğer yetkililer katıldı.

 

 

Toplantıda konuşan Vali Hasan Karahan, üniversite ile ilgili tüm sorunları ve talepleri değerlendireceklerini söyleyerek; “Üniversitelerimizde güvenlik konusunu çok önemsiyoruz ve geleceğimiz adına daha da yukarıya taşınması için elimizden gelenin daha fazlasını yapmanın gayretinde olacağız. Bu konuda bize ve tüm muhataplarımıza büyük görev ve sorumluluklar düşüyor.  Zaman içerisinde bize iletilen sorun veya talepleri tekrar tekrar değerlendirip huzurlu bir eğitim öğretim yılı geçmesi için elimizden gelen gayreti göstereceğiz ve gereken bütün tedbirleri alacağız. Elde edilen kazanımlardan taviz vermeden, şehrimizin diğer alanlarda gösterdiği başarılara yakışır bir şekilde çalışmalarımız devam edecek.


Bu vesileyle 2018-2019 Akademik eğitim yılının ülkemize, şehrimize, akademi camiamıza hayırlı olmasını diliyor çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi

 

Toplantıda, İl Emniyet Müdürlüğü görevlilerince slayt eşliğinde sunum yapıldı. Üniversite ile ilgili tüm sorunlar, çözüm önerileri ve talepler toplantıda değerlendirildi. 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.