Üniversiteler Direnen Analar İçin Ayakta

GÜNDEM 19.09.2019 - 15:25, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Üniversiteler Direnen Analar İçin Ayakta

Pamukkale Üniversitesi Atatürkçü Düşünce Topluluğu, Üniversitede “Teröre Lanet Analara Destek” yürüyüşü ve basın açıklaması düzenledi.   Evlatları PKK terör örgütü tarafından kaçırılan anneler ve aileler yaklaşık 17 gündür HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde eylemlerini sürdürüyor. Aile sayısı 42’ye yükselirken, Türkiye’de Üniversiteler ayağa kalktı. Edirne’den Kars’a, Denizli’den İstanbul’a her yerde Atatürkçü, Vatansever gençlik direnen annelerin yanında.     Basın açıklamasını gerçekleştiren Atatürkçü Düşünce Topluluğu Başkanı Ali Rıza Yığ, “Terör örgütü PKK'ya karşı yürütülen mücadele artık zafer aşamasına dayandığının göstergesidir. PKK ve onun siyasal uzantısı HDP çok yakında Mehmetçiğin ve analarımızın ayakları altında kalacaktır. Türkiyemizin birliğini bütünlüğünü ve genç kardeşlerimizin güvenliği geleceği için terör örgütlerine karşı yürütülen amansız mücadeleyi Pamukkale üniversitesi Atatürkçü Düşünce Topluluğu olarak sonuna kadar destekliyoruz.” diye konuştu.   Basın açıklamasının ardından Göl Bahçe’de analara selam gönderen Topluluk, Teröre Karşı Birliği vurgulayarak eylemlerine son verdi.  

Pamukkale Üniversitesi Atatürkçü Düşünce Topluluğu, Üniversitede “Teröre Lanet Analara Destek” yürüyüşü ve basın açıklaması düzenledi.

 

Evlatları PKK terör örgütü tarafından kaçırılan anneler ve aileler yaklaşık 17 gündür HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde eylemlerini sürdürüyor. Aile sayısı 42’ye yükselirken, Türkiye’de Üniversiteler ayağa kalktı. Edirne’den Kars’a, Denizli’den İstanbul’a her yerde Atatürkçü, Vatansever gençlik direnen annelerin yanında.

 

 

Basın açıklamasını gerçekleştiren Atatürkçü Düşünce Topluluğu Başkanı Ali Rıza Yığ, “Terör örgütü PKK'ya karşı yürütülen mücadele artık zafer aşamasına dayandığının göstergesidir. PKK ve onun siyasal uzantısı HDP çok yakında Mehmetçiğin ve analarımızın ayakları altında kalacaktır. Türkiyemizin birliğini bütünlüğünü ve genç kardeşlerimizin güvenliği geleceği için terör örgütlerine karşı yürütülen amansız mücadeleyi Pamukkale üniversitesi Atatürkçü Düşünce Topluluğu olarak sonuna kadar destekliyoruz.” diye konuştu.

 

Basın açıklamasının ardından Göl Bahçe’de analara selam gönderen Topluluk, Teröre Karşı Birliği vurgulayarak eylemlerine son verdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.